:)evet .ama sanki fazla dolduruldu adam fawer.bakalım ilerleyen kitaplarında görecegiz.empatiyi aldım bugn
Durmuş UYANIK - Aşılı Zeytin
quote:
Orjinalden alıntı: 20burak1991
quote:
Orjinalden alıntı: alehandro
birde elbette OLASILIKSIZ.
:)evet .ama sanki fazla dolduruldu adam fawer.bakalım ilerleyen kitaplarında görecegiz.empatiyi aldım bugn
Ben olasılıksız kitabını çok beğenmiştim fakat empati'den o tadı alamadım malesef
umberto eco- gülün adı... insan kendini kaptırınca nasıl bittiğini anlamıyor.
konu biraz unutulmuş. Canlandıralım !
16.50 treni-Agatha Cristie
Emir Kıvırcık - Büyükelçi - GOA yayınları
Eldest. Kinyas ve Kayra
DAN BROWN
İhanet Noktası Digital Kale Melekler Ve Şeytanlar Da Vinci'nin Şifresi
STEPHEN KING
Mahşer
ADAM FAVVER
Olasılıksız
BURAK TURNA-ORKUN UÇAR
Metal Fırtına-1 Metal Fırtına-Kayıp Naaş
SABAHATTİN ALİ
Kürk Mantolu Madonna
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
DAN BROWN
İhanet Noktası Digital Kale Melekler Ve Şeytanlar Da Vinci'nin Şifresi
Bunları yazmak için girmiştim ama benden önce davranmışsınız.
olasılıksız
quote:
Orjinalden alıntı: arfeiniel
dan brown kitaplarini tavsiye ederim.. ben 3 kitabını okudum
-ihanet noktası -dijital kale -melekler ve seytanlar
ayrı ayrı degerlendirildiginde hepsi guzel kitaplar ama biraz dikkatli bi okuyucu isen dan brown kitaplarinin hepsinin ayni kurgu üstünde döndügünü anlayabilirsin
SPOILER:
Maşa olan katilin kim olduğu kitabın başlarında hemen anlaşılır. Olayların arkasındaki büyük adam kitabın sonuna kadar gizemini korur, genelde çok tanıdık biridir. Bütün kitaplarındaki ortak olay bu sanırım.
SPOILER
melekler ve şeytanlar
nefes almadan okursun
Agatha Christie-doğu ekspresinde cinayet,on küçük zenci
Dan Brown-melekler ve şeytanlar
denemeler kinyas ve kayra.. huzur sokağı
bende hala kitap okuma alışkanlığı kazanamadım. Bir türlü ilgimi çeken kitapları bulamadım. Baktım forumda bu konu var. Dedim bari burda ilgimi çeken kitap önerileri vardır. Gözüme takılan en çok "olasılıksız" oldu. Bulunduğum ilin şehir kütüphanesine üye oldum. Kütüphanede 2 tane olasılıksız olamasına rağmen 1 aydır kitabı raflarda göremedim. (Yani bize kalmıyor). Sonra en çok " Kavim " adlı kitap önerilmiş. Neyse ki onu kütüphanede bulabildim. Ama ben kitabı fazla beğenmedim. Belkide ben çok az kitap okuduğumdan kitapları beğenmiyor olabilirim. Ama kitap bir solukda okunacak kadar gelmedi. Bir sürü gereksiz hıristiyan konuları, gereksiz süryanilik ile ilgili yazılar.
Tabi kitabı beğenenler vardır. Ama bana okadar da iyi bir kitap gelmedi. Paylaşayım dedim.
olasılıksızı aldım ama hiç de çekici gelmedi 2-3 sayfa okudum çok sıkıldım. ben bu kitabı nasıl bitiririmz. açıkcası sıkıcı geldi. kitapdan biraz bahsedermisini