Şimdi Ara

BİR SONUÇ ALMAK İÇİN BUNCA ÇABA l STRAWPOLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legolas2d

Her anlamda diyorum aldığım eğitimi beğenmiyorum.

Peki diğer meslek gruplarından hangisini önerirsiniz ?
  • ftr okuyan iki tanidigim biri başkent digeri medipolde
    medipoldeki zor bir meslek keske eczacılık secseydim demisti. staj yapiyordu her yerim agriyor demisti
    başkentteki de cok zorlanıyo pratik derslerde eli ayagi dolaniyor sinav donemlerinde uyumuyor. Bende ftr dusunuyordum ama yeri gelecek engellilerle caliscaksin psikolojik boyutu var vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magdurem

ftr okuyan iki tanidigim biri başkent digeri medipolde
    medipoldeki zor bir meslek keske eczacılık secseydim demisti. staj yapiyordu her yerim agriyor demisti
    başkentteki de cok zorlanıyo pratik derslerde eli ayagi dolaniyor sinav donemlerinde uyumuyor. Bende ftr dusunuyordum ama yeri gelecek engellilerle caliscaksin psikolojik boyutu var vazgectim

Bursa mühendislik veya diyetisyenlik gruplarından önceliğe aldığınız hangisi olurdu ?
  • ben zaten diyetetik tercih edicem ins :)

• Karabük ftrde pratik falan yok şimdilik işletme iktisat hukuk okur gibi dinliyip dinliyip gidiyoruz.bir tane zorlayan hoca var onun dısında yata yata geçti 1.sınıf.Sen demir çeliğin şehrine fizyoterapi açarsan olacagıda bu.Daha gençsin 1 sene daha hazırlan derim tıp için

• quote:

Orijinalden alıntı: magdurem

ben zaten diyetetik tercih edicem ins :)

quote:

Orijinalden alıntı:legolas2d

Karabük ftrde pratik falan yok şimdilik işletme iktisat hukuk okur gibi dinliyip dinliyip gidiyoruz.bir tane zorlayan hoca var onun dısında yata yata geçti 1.sınıf.Sen demir çeliğin şehrine fizyoterapi açarsan olacagıda bu.Daha gençsin 1 sene daha hazırlan derim tıp için

İkinizde Bursa'da bulunan mühendisliklere şans vermiyorsunuz diyebilirmiyiz ?
  • Konu Güncel

.
  • Konu Güncel

.
  • Biraz daha bilgi alsam süper olacak

Beslenme Diyetetik mi ? Bursa Mühendislik mi ?

Konu güncel

.
  • Son Yardım

.
  • Son yardım

.
  • Strawpol için :)
  • kardeşim senin kafan güzel heralde hangi mesleği seçmek istiyorsan buna sen karar vermelisin.biz sadece hangisinin önü açık olup olmadığını söyleyebiliriz ki seçim yapsak bile ikisi çok farklı alan.Sen kendi yeteneklerine göre birini seçmelisin.Benim mantığım diyetisyenliğe gider başkasının mantığı mühendisliğe.bence sen biraz kafanı dinle ve sana hangisi en uygunsa onu seç.
  • Doğru söylüyorsun fakat burda amacım insanların bu 2 bölümü duyduklarında hangisini kendilerine yakın olanı görmekti amacım seçecek olan benim haklısın.
  • Konu Güncel

• Konu Güncel

.
  • Konu Güncel

• Bunun vebalini almak istemediğimden oy kullanmam kardeş. Sana tavsiyem, son kararı kendin al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Bunun vebalini almak istemediğimden oy kullanmam kardeş. Sana tavsiyem, son kararı kendin al.

Bu olayı vebal veya insanın kaderiyle oynamak gibi nasıl düşünüyorsunuz anlayamıyorum benim amacım bu 2 yerden bahsedildiğinde hangisinin daha ilgi çekici mantıklı geleceğe yönelik imkanları bulunan açısından değerlendirmek daha doğru değil mi ?

Yani 2 meslek karşı karşıya geldiğinde hangisini okumak mantıklı gibi bir soru olarak bakılmalı bu ankete.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.