Şu 8 lwl pokeyle trainerdan Cok para ve cok ex. Kasanlar nasıl yapıyolar bunun yolu nedir Acıklarmısınız.Ozel bir trainermi var yoksa ozel pokemi?
quote:
Orjinalden alıntı: burak06666
Şu 8 lwl pokeyle trainerdan Cok para ve cok ex. Kasanlar nasıl yapıyolar bunun yolu nedir Acıklarmısınız.Ozel bir trainermi var yoksa ozel pokemi?
evet arkadaşıma katılıyorum
Yoo yüksek level trainerine düşük level pokeyle katılıyolar ama ordaki 100lükler ona vuramıyo etki etmiyo bizimkiler ultra vuruyo veee al sana expara
quote:
Orjinalden alıntı: PaTaTaMaN/2
Yoo yüksek level trainerine düşük level pokeyle katılıyolar ama ordaki 100lükler ona vuramıyo etki etmiyo bizimkiler ultra vuruyo veee al sana expara
+1903
aslında hileleri de yok değil istediğin pokeyi çıkarma falan
sureklı traınerde kasıolar
quote:
Orjinalden alıntı: burak06666
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
yani ama normal tür çıkıyo sadece efsane çıkarmak istiyorsan işe yarar
ANLATIYORUM:
1- NORMAL,UÇAN,KARANLIK,ÇELİK,HAYALET,YER POKESİ ALINIR TERCİHEN LV10 VEYA ALTI 2- SHARKIN TRAİNER LİSTESİNDEN UYGUN TRAİNER BULUNUR 3- OYUN 4 SERVERDAN BİRDEN AÇILIR YANİ WWW2,WWW3,WWW4,WWW5 4- POKE KASILIR AMA TÜM TRAİNELAR EN AZ 10 SN ARAYLA BİTİRİLİR VE SONUÇ: DELİ GİBİ EXP VE PARA
quote:
Orjinalden alıntı: cnkforever
ANLATIYORUM:
1- NORMAL,UÇAN,KARANLIK,ÇELİK,HAYALET,YER POKESİ ALINIR TERCİHEN LV10 VEYA ALTI 2- SHARKIN TRAİNER LİSTESİNDEN UYGUN TRAİNER BULUNUR 3- OYUN 4 SERVERDAN BİRDEN AÇILIR YANİ WWW2,WWW3,WWW4,WWW5 4- POKE KASILIR AMA TÜM TRAİNELAR EN AZ 10 SN ARAYLA BİTİRİLİR VE SONUÇ: DELİ GİBİ EXP VE PARA
+1903 son kelime ağzımı sulandırdı
KİMİNKİNİ SULANDIRMIO Kİ
4 serverdada actıgımız pokeyi aynı anda trainerdemi kascaz ?
quote:
Orjinalden alıntı: lucario_0071
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
yani ama normal tür çıkıyo sadece efsane çıkarmak istiyorsan işe yarar
yoo her türünü çıkarma var
İŞEYARIYOMU ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme