Bildirim
BİR SORUM OLACAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o zaman bır tane daha 0.12 volt kullanmanız gereklı oda ısı uzatır dıger antenıde catıya koyun
dıger sekılde ıs tamamen teferuat olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: woltagen
Benim çatıda iki çanaklı bir sistemim var iki çanak bir siviçle birleşiyor ve uydu alıcıma tek kablo olarak geliyor 3. bir çanak takmak istesen ve bu çanağı da balkona taksam çatıdan gelen kabloyu burda ikinci bir siviçle bağlayarak uydu alıcıma yine tek kablo gitse acaba sistem çalışır mı?
-
0.12 dediğiniz nedir anlamadım pahalı birşey değilse alıp bu şekilde bağlayarak kısadan işi bitirmek istiyorum. -
ayarlarıda zor catıda halletmeye bak ısı usta
quote:
Orjinalden alıntı: woltagen
0.12 dediğiniz nedir anlamadım pahalı birşey değilse alıp bu şekilde bağlayarak kısadan işi bitirmek istiyorum.
-
sen o canağıda catıya tak, oraya 4 lü diseq tak 3 canaktan kablolar diseq e gelir evine yine tek kablo gelir -
kablo masrafın olur çatıda 3 çanak ayrı ayrı balkonda birleşecek .birtek kablo maliyeti var tabii kaliteli kablo kullanırsan ev ile çatı arası mesafe uzaksa maliyet yüksek olur. rg6u-6 kullanırsan mt si 650-900 ykr arasıdır .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X