Şimdi Ara

Bir sorum olacaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir websitesi kurmayı düşünüyorum firmalara yönelik fakat ilk aşamada prototip şeklinde yapıp bu prototipi firmalara sunacam , yani bir hosting ve domain olmadan demo site yayını yapmayı düşünüyorum, kendi pc im üzerinden böyle bir yayın mevcutmudur?
    örnek veriyorum hamachi ile yapılabiliyor fakat kişilerin siteyi görebilmesi için benim hamachi ağıma katılmak zorunda ; hamachisiz bir uygulama mevcut mudur? site olarak ip adresinden giriş yapacaklar. anlatmaya calıştım elimden geldiği kadar. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• yarimelma kullanıcısına yanıt
    Hamachi örneğine anlam veremedim fakat istediğinizi yapmak mümkün.Easyphp Programını indirip ayarlar sayfasındaki ip adresini karşı tarafa vererek,localde yaptığınız çalışmayı karşı tarafa gösterebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    hamachiyi aslında şu yüzdene örnek verdm
    önceden metin2 pvp kurardık hamachi üzerinden, buradan login sayfasına hamachi grubunda olan herkes girebiliyordu. o manada yazmş bulunmaktayım,

easyphp ile herkes girebilir dogru mudur ?
    Easyphp'de 2 farklı ip vardır.Biri sizin için diğeride başka kişiler için.İndirip kurcaladığımızda bunu Göreceksiniz.

• MOLİVER kullanıcısına yanıt
    cok teşekkürler deneyeceğim

Rica ederim, kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.