full acemi öncelikle telefonun 3g si açık mı diğer full çeken telefon 3g li mi ve 3g si açık mı Nerede nasıl bir bölgede oturuyorsun.Ayarlardan 3g ve hücresel veriyi kapatım tekrar full çekiyor mu diye bir bakar mısın.
Yazdim ya itunes a baglayin,devices kismindan sizin cihazini secin sag tiklayin backup bu kadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78 full acemi öncelikle telefonun 3g si açık mı diğer full çeken telefon 3g li mi ve 3g si açık mı Nerede nasıl bir bölgede oturuyorsun.Ayarlardan 3g ve hücresel veriyi kapatım tekrar full çekiyor mu diye bir bakar mısın.
Evet diğer telde 3 g li Oturduğum yer Manisa akhisar merkez mesela şimdi bütün fonksiyonlar açık full çekiyor ama birazdan düşecektir diğer telin modeli N73 imdada vodafon hat takılı bundada Bir kaç kere şebeke yok yazdı ilk geldigi zaman sonra yapmadı az çekmeye başladı
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı Yazdim ya itunes a baglayin,devices kismindan sizin cihazini secin sag tiklayin backup bu kadar basit
Kardesim görmemisim kusura bakma acemiliğime ver :))) hakkını helal et sagolasin şimdi deniyecegim
quote:
Orijinalden alıntı: _Turab_
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı Yazdim ya itunes a baglayin,devices kismindan sizin cihazini secin sag tiklayin backup bu kadar basit
Kardesim görmemisim kusura bakma acemiliğime ver :))) hakkını helal et sagolasin şimdi deniyecegim
Helal olsun, rica ederim dostum,problem çıkarsa buralardayim:) seslen gelirim:)
Eyvallah kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: _Turab_ Eyvallah kardesim
:))
Emrah kardesim senin dediğini denedim kapattığım zaman 3g ile hücre alimini full oluyor açtığım zan direk 1 dişe düşüyor sonra yine full oluyor acikken sonra yine yavaş yavaş düşüyor durduğum yer merkezi bir yer yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme