Şimdi Ara

BİR SORUM VAR ( RAP )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . Tupac - Eazy e dosttular diye biliyordum . Ama az önce bunu dinledim

Tupac = Death Row değilmiydi. Dre - Snoop Tupacın dostları değil miydi ? Niye Eazy Death Row a Dre ye Snoop a saldırıyor ?

@Beşiktaş Ulan Sen biliyor musun ?

• Tupac ve Eazy çok yakın olmasa da arkadaşlardı. Bu diss 93'te atıldı, Tupac ise 95'te geçti Death Row'a. Eazy E ise aidse yakalanıp kesin öleceği bilindiği için ölmeden önce herkesle barışmıştı 95 yılında. Hiçbiriyle küskünlüğü kalmamıştı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

Tupac ve Eazy çok yakın olmasa da arkadaşlardı. Bu diss 93'te atıldı, Tupac ise 95'te geçti Death Row'a. Eazy E ise aidse yakalanıp kesin öleceği bilindiği için ölmeden önce herkesle barışmıştı 95 yılında. Hiçbiriyle küskünlüğü kalmamıştı yani.

Teşekkür ederim Peki bu kavga niye başladı ( Eazy-e -- Dre - Snoop kavgası ) ? Önce "Dre Day" gelmiş galiba.
  • Rap anlamam ama güzel söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACBO

quote:

Tupac ve Eazy çok yakın olmasa da arkadaşlardı. Bu diss 93'te atıldı, Tupac ise 95'te geçti Death Row'a. Eazy E ise aidse yakalanıp kesin öleceği bilindiği için ölmeden önce herkesle barışmıştı 95 yılında. Hiçbiriyle küskünlüğü kalmamıştı yani.

Teşekkür ederim Peki bu kavga niye başladı ( Eazy-e -- Dre - Snoop kavgası ) ? Önce "Dre Day" gelmiş galiba.

Hepsini detaylı bir şekilde bu linkte anlatmıştım kardeşim, üşenmeden okumanı tavsiye ediyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574303205963426&set=pb.110726535654431.-2207520000.1387365608.&type=3&theater

quote:

Orijinalden alıntı: YamukPena

Rap anlamam ama güzel söylüyor.

Bu şarkı diss, yani sadece düşmanına meydan okuma var. Bence normal rap şarkıları da dinleyin çünkü başka müzik tarzlarında öyle anlamlı sözler bulamazsınız.

Ha bu arada arkadaşın koyduğu şarkının Türkçe'sini de vereyim bir de böyle dinleyin hocam;

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ACBO

quote:

Hepsini detaylı bir şekilde bu linkte anlatmıştım kardeşim, üşenmeden okumanı tavsiye ediyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574303205963426&set=pb.110726535654431.-2207520000.1387365608.&type=3&theater

quote:

Orijinalden alıntı: YamukPena

Rap anlamam ama güzel söylüyor.

Bu şarkı diss, yani sadece düşmanına meydan okuma var. Bence normal rap şarkıları da dinleyin çünkü başka müzik tarzlarında öyle anlamlı sözler bulamazsınız.

Ha bu arada arkadaşın koyduğu şarkının Türkçe'sini de vereyim bir de böyle dinleyin hocam;

Okudum . Fazla uzun değilmiş zaten . Sormak istediğim soru olursa size sorabilirim dimi ?
    Bir de bu youtube kanalı sizin mi acaba ?

Edit :

Tupac burada kameramanlara neden tükürüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBalotelli45 -- 20 Aralık 2013; 19:50:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.