Şimdi Ara

Bir Sorunum var ama çözemiyorum ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enes yağmur

bilader sorun remle alakalı deil galiba
    Bilgisayar açılırken F8'e basarak, güvenli modda başlat ve kaliteli ve güncel antispyware (öncelikle Spyware Doctor ve Webroot Spy Sweeper'ı öneririm ama ücretliler; ücretsizlerden Spybot Search&Destroy'u kullanabilirsin) ve antivirüs programlarıyla tarat ve çıkan zararlıların temizlenmesini sağla....
    Büyük ihtimalle, sorun ortadan kalakacaktır. Sonucu buraya yazarsan sevinirim

Dediğinizi yarın deneyeceğim şimdi pek müsait değilim yarın halledince yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: spearman_2434

quote:

Orijinalden alıntı: SkipDom60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Trojan tehlikeli bir virüstür ve CPU'yu zorlayan virüsler olabilir. İki üç virüs olsa basit çözümleri vardır fakat 210 civarı virüs olduğunu söylüyorsunuz. Bazı virüs programları belli bir sayıdan sonra virüsleri silemiyor. Yerinizde olsam format atıp, sürücüleri kurduktan sonra düzgün bir antivirüs programı kurmak olur.

Mavi ekran hatası RAM çakışması olabilir. RAM ve slotlarla farklı farklı kombinasyonlar deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

katılıyorum. Bunlar dısında psu yetersız kalabilir. Tam beslemezse. Eş zamanı resetler olur. Yani oyunu acarsın 2 dk sonra hata yada reset.

imzada yazıyor zaten 1 yıllık benimki 650 w yetmezse daha ne yapabilirim

mobil oldugum için imzaları goremıyorum :D kusura bakmayın

estağfurullah :D

Cpu yiyor demiştiniz. :D Combofix denedınızmı ?

İmkan varsa format atın :) Güvenli modda cpu yemez. Ama normal acınca somurur :D

Arkadaşlar bir ipucu buldum sorunla ilgili. Bir yerde okumuştum mavi ekran hataları .dll ise virüs .sys ise sürücü .exe ise donanımmış. Ben yine mavi ekran aldım hataya baktığımda sonu .sys ile bitiyordu yani sürücü ile alakalı siz ne düşünüyorsunuz ?

yüklü olmayan sürücünüz varmı bi bakın

Nasıl bakılıyo windows 7 ' de sürücü tarzı yazılım işlerinde pek iyi değilim

bilgisayarımı aç sistem özellikleri var c'nin üst tarafında tıkla açilan pencerenin solda aygıt yöneticisi.olacal ona gir cıkan ekran ünlem isaretli ve/veya soru isaretli bir seyler varmi bi bak bakiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörük -- 9 Haziran 2014; 23:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartının ısınması da bu tür hatalara sebep oluyor olabilir.Termal macunları değiştirin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Trojan tehlikeli bir virüstür ve CPU'yu zorlayan virüsler olabilir. İki üç virüs olsa basit çözümleri vardır fakat 210 civarı virüs olduğunu söylüyorsunuz. Bazı virüs programları belli bir sayıdan sonra virüsleri silemiyor. Yerinizde olsam format atıp, sürücüleri kurduktan sonra düzgün bir antivirüs programı kurmak olur.

Mavi ekran hatası RAM çakışması olabilir. RAM ve slotlarla farklı farklı kombinasyonlar deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

katılıyorum. Bunlar dısında psu yetersız kalabilir. Tam beslemezse. Eş zamanı resetler olur. Yani oyunu acarsın 2 dk sonra hata yada reset.

İmkan varsa format atın :) Güvenli modda cpu yemez. Ama normal acınca somurur :D

Arkadaşlar bir ipucu buldum sorunla ilgili. Bir yerde okumuştum mavi ekran hataları .dll ise virüs .sys ise sürücü .exe ise donanımmış. Ben yine mavi ekran aldım hataya baktığımda sonu .sys ile bitiyordu yani sürücü ile alakalı siz ne düşünüyorsunuz ?

bilgisayarımı aç sistem özellikleri var c'nin üst tarafında tıkla açilan pencerenin solda aygıt yöneticisi.olacal ona gir cıkan ekran ünlem isaretli ve/veya soru isaretli bir seyler varmi bi bak bakiyim

baktım ünlem işareti tarzı bir şey yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ekran kartının ısınması da bu tür hatalara sebep oluyor olabilir.Termal macunları değiştirin

ekran kartı ısısına speccy ile baktım 30-35 derece boşta oyunda 55 gibi oluyor.
  • spearman_2434 S kullanıcısına yanıt
    Hmm sıkıntı yokmuş o zaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baktım ünlem işareti tarzı bir şey yoktu

o zaman driverlerın yüklü

• Maymun etmişsiniz şikayet sahibi muhteremi.

C:\windows\minidump klasöründeki dump dosyalarını gönderin önce mavi ekranın kaynağını görelim sonra virüs işlerine ve sürcülere sıra gelir..
  • quote:

Arkadaşlar bilgisayarımda başlıktada belirttiğim gibi bir sorunum var. Sorunun ne olduğunu bile anlayamadım o yüzden bir çözüme ulaşmam mümkün gözükmüyor. Bilgisayarda problemler nasıl başladı anlatayım. Bilgisayarı kaldırdım 3 aylığına . Tekrar kurdum 1 ay önce ama bilgisayar açılmıyordu mavi ekran verip reset atıyordu. Bilgisayarcıya götürdüm ramlerden birini çıkardı ve bilgisayar açıldı . Sonra tekrar taktı ramleri bilgisayarda sorun yok . Tam eve götürecektim bir kere daha deneyelim dedi . Açtık bilgisayarı yine mavi ekran , reset. Tekrar çıkardı ve anakartın bozuk dedi tek ramli kullan dedi. ( Ramler 2 tane biri 2gb diğeri 1gb ikiside 667 mhz uyum sorunu yok 1 yıl rahat kullandım ) . Tamam dedim eve getirdim bilgisayarı Assasin's Creed III yükledim. Oyunda yüksek ayarlada azıcık kasmayla böyle sanırsam 25 fps ile oynuyordum . Ama 2 dakika sonra ya oyun kapanıyor ac3.exe çalışmayı durdurdu diyor yada mavi ekran verip reset atıyordu. Aynı şey Most wanted 2012 içinde geçerliydi. Kasmadan 2-3 dakika oynuyor sonra atıyor yada mavi ekran alıyordum. Bugün de Görev Yöneticisini açarken CPU Kullanımının hep 100 olduğunu hiç inmediğini gördüm. Bazı işlemleri silmeyi denedşm ama faydası olmadı. Acaba sorun yazılımsal mı donanımsal mı ?

anakartın ya rem slotrı bozuk ya da ramlerin bozuk. başka bilgisayardan söküp tak öyle dene

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Arkadaşlar bilgisayarımda başlıktada belirttiğim gibi bir sorunum var. Sorunun ne olduğunu bile anlayamadım o yüzden bir çözüme ulaşmam mümkün gözükmüyor. Bilgisayarda problemler nasıl başladı anlatayım. Bilgisayarı kaldırdım 3 aylığına . Tekrar kurdum 1 ay önce ama bilgisayar açılmıyordu mavi ekran verip reset atıyordu. Bilgisayarcıya götürdüm ramlerden birini çıkardı ve bilgisayar açıldı . Sonra tekrar taktı ramleri bilgisayarda sorun yok . Tam eve götürecektim bir kere daha deneyelim dedi . Açtık bilgisayarı yine mavi ekran , reset. Tekrar çıkardı ve anakartın bozuk dedi tek ramli kullan dedi. ( Ramler 2 tane biri 2gb diğeri 1gb ikiside 667 mhz uyum sorunu yok 1 yıl rahat kullandım ) . Tamam dedim eve getirdim bilgisayarı Assasin's Creed III yükledim. Oyunda yüksek ayarlada azıcık kasmayla böyle sanırsam 25 fps ile oynuyordum . Ama 2 dakika sonra ya oyun kapanıyor ac3.exe çalışmayı durdurdu diyor yada mavi ekran verip reset atıyordu. Aynı şey Most wanted 2012 içinde geçerliydi. Kasmadan 2-3 dakika oynuyor sonra atıyor yada mavi ekran alıyordum. Bugün de Görev Yöneticisini açarken CPU Kullanımının hep 100 olduğunu hiç inmediğini gördüm. Bazı işlemleri silmeyi denedşm ama faydası olmadı. Acaba sorun yazılımsal mı donanımsal mı ?

anakartın ya rem slotrı bozuk ya da ramlerin bozuk. başka bilgisayardan söküp tak öyle dene

ramleri başka bilgisayarlarda denedim sorun olmadı ramler çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Maymun etmişsiniz şikayet sahibi muhteremi.

C:\windows\minidump klasöründeki dump dosyalarını gönderin önce mavi ekranın kaynağını görelim sonra virüs işlerine ve sürcülere sıra gelir..

Yardım için herkese teşekkür ederim ama artık bu işin peşini bırakacağım iyi bir ekran kartı olduğu halde crysis 3 ü medium high da oynatabildiği halde işlemcim yüzünden low da oynayamadıgım eski sistemi bırakıyorum kendime yeni işlemci alacağım aklımda fx 8320 var internette crysis 3 ü high oynayıp 550 ti ve 8320 kullanan adam gördüm bi uyum problemide yokmuş nvidia ile amd işlemci arasında siz ne dersiniz ?

• Bu konular hakkında pek bir bilgim yok. Ancak dump dosyaları konusunda size yardımcı olabilirim sanıyorum ona da ihtiyacınız kalmadı. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.