Şimdi Ara

Bir sözelcinin tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: Woda4ka

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: Woda4ka

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ts 1 36 bin 1 ege 2 ankara 3 gazi radyo sinema tw büyük ihtimal sınıf arkadaşı olucaz

2 gazi 3 ankara yapsana gazinin daha yüksek:D kazanırsak aynı yeri beklerim ankaraya

gazinin daha yüksek ama çevremde ve orda okuyan arkadaşlar ankaranın egitimine daha iyi diyorlar

bende yine burda okudum. gazinin teknoloji olarak imkanı daha iyimiş arkadaşımda gazi rts geçen yıl girdi trt nin şeylerinden falan yararlanıyorlarmış. piyasada olmayan araçlar varmış. ankara üni içinde bilgi olarak iyimiş fakat 5 öğrenciye 1 foto makinesi düşüyormuş.

İletişim fakültesi olarak Gazi Üniversitesi pek tavsiye edilmiyor aslında, diğer bölümlerini bilmiyorum. Mesela Anadolu Üniversitesi bu yıl TRT ile ortak bir kanal açıyor, öğrenciler direk orada kendilerini geliştirebileceklermiş. Rektör efendi böyle dedi.

doğrudur. benim önceliğim ankara içi olduğu için gazi ve ank ünide kararlıyım. gazi düşünüyorum öne ama hala kararsızım değiştiredebilirim. 29 temmuzda 1 den 5 e kadar gazi iletişim için falan tanıtım günleri var bir gidip bakacağım ne var ne yok öğreneceğim

• Arkadaşlar size bir soru sorucam. Duyduğuma göre ve geçen sene bende öyle yaptım oldu. Ama bu sene için tereddütte kaldım. Genelde tercihlerde 1. sırada kendin çok istediğini yazıp soradan tutma ihtimali baya bi varmış. Acapa diyorum ki gene bu yıl da 1.sıraya istediğim myo yazsam mı acapa diye kara kara düşünüyorum.

Yani sizler en başa 1.sıraya istediğiniz üniversiteyimi yazdınız ?
  • kardeş senin sıralaman 1000 mesela sen odtü tarih istiyorsun diyelim. ama sıralamanı

1.hacettepe tarih
    2.odtü tarih

yazarsan hacettepeye girersin önceliğini hacettepeye verdiğin için ve istediğin odtüye de giremezsin. onun için öncelik her zaman istediğin üniye göre olsun. sıralamanı da istediğin üniye göre yap.
  • @Woda4ka

Anladım kardeşim.. Ya çünkü kararsızdım. Mesajımda da ne demek istediğimi anlamışsındır. Ben ilk sıraya istediğimi yerimi yazsam yoksa ilk 5 sırayı uçuk tercih yapıp sorasına mı yazsam diye kararsız kalmıştım.
  • anladım hocam seni. uçuk yazsan mesela ben sözelim kendim için

1.boğaziçi yazsam imkansız gelmesi
    2.ye ankara tarih yazsam olur bir sorun olmaz. tercih dolu gözükür sadece
  • bu arada dersaneye gittim bugün. hoca gazi üni rts %99 girersin dedi. o zaman dedim ankara üni rts ye %99999 girerim. ve sanırım ank üni rts yazacağım. yarın bir gidip gaziyede ank üni ilefe de bakacağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.