Şimdi Ara

bir tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi laptop almayı düşünüyorum. Silkroad ovo oynuyorum genelde. Şimdi nasıl kullanacağım tabiki 7/24 sro oynayacağım. Ondan buraya açıyorum konuyuda. Benim işimi 1000-1200 aralığındaki laptoplar görürmü gerektiği zaman laptop kapatılacak ve sürekli ek fan olacak altında srocunun halini srocu anlar bana bir yardım lütfen yazmayı unutmuşum 8 karakter açık olacak 7 si clientless modda ve oyun low ayarlarda çalıştırılacak. Masaüstüde eski alışmışım highe aldımı bi acayibime gidiyor :D bu arada varsa marka ve midelde belirtirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci var ram önemli bu konuda birde laptop soğutucusu mutlaka olmalı.model veremicem ama asusun laptoplarını araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetGüler

işlemci var ram önemli bu konuda birde laptop soğutucusu mutlaka olmalı.model veremicem ama asusun laptoplarını araştırabilirsin.

I5 işlemcili 4gb ramli 1 gb ekran kartlı laptoplar işimi görürmü. Tabi tabiri caizse altında hayvan gibi fan olacak laptopun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kapgankaan

quote:

işlemci var ram önemli bu konuda birde laptop soğutucusu mutlaka olmalı.model veremicem ama asusun laptoplarını araştırabilirsin.

I5 işlemcili 4gb ramli 1 gb ekran kartlı laptoplar işimi görürmü. Tabi tabiri caizse altında hayvan gibi fan olacak laptopun :D

4 gb ram yetmez silkroad çoklu karakterler için.8 gb olsa daha iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim yardımlarınız için sanırım 1500 ü gözden çıkartmam lazım yada doların düşmesini bekleyecez :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim yardımlarınız için sanırım 1500 ü gözden çıkartmam lazım yada doların düşmesini bekleyecez :)

kesinlikle doların düşmesini beklemek lazım piyasalar biraz sıkıntı.acelesi yoksa şimdi almayın ilerki zamanlarda fiyatlar dahada düşer

• 4gb 8char acar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

4gb 8char acar.

Siz ssanırım tecrübeyle yazdınız bunu peki kasma falan oluyormu clientless çalışacak 7 tanesi sonuçta gerekli gördüğümde laptopu dinlendiririmde ve altında fan bulunacak sürekli. 1200 civarı bi laptop buldum lenovo z500 adı yada sizce bu işlerde 2. El olayına girmelimiyim

• quote:

Arkadaşlar ben bi laptop almayı düşünüyorum. Silkroad ovo oynuyorum genelde. Şimdi nasıl kullanacağım tabiki 7/24 sro oynayacağım. Ondan buraya açıyorum konuyuda. Benim işimi 1000-1200 aralığındaki laptoplar görürmü gerektiği zaman laptop kapatılacak ve sürekli ek fan olacak altında srocunun halini srocu anlar bana bir yardım lütfen yazmayı unutmuşum 8 karakter açık olacak 7 si clientless modda ve oyun low ayarlarda çalıştırılacak. Masaüstüde eski alışmışım highe aldımı bi acayibime gidiyor :D bu arada varsa marka ve midelde belirtirseniz iyi olur

kardesim isro icin aliyorsan alma derim cunku boku cikmis durumda previte servarlar icin alcksanda alma ben 2200 liraya sadece kasa aldim forumdaki arkadaslarla topladik hevesle aliyosun iste 15 20 car acacam nova kasacam coin kasacam cart curt diye sana bisey diyeyim ki previte servarlarin tek amaci kar yapmaktir gunumuzde onune gelen aciyo zarar yaparsa yok saldiri yaptilar flan kapatiyorlar sen hic babasinin hayrina server acan gordun mu silkroad adi ustunde ipek yolu fakat suan adiyla bi alakasi kalmadi jop sisteminin icine ettiler suan bok yoluna dogru gidiyor zaten bence sikroad 2005 2006 yıllarda anılarda kalan bir oyun olmalı artık herkes bir birini gecmeye calısyo simdi onceden dostluk vardı oyun yardım vardı paylasma vardı ne bilim oyle ıste benim tavsiyem sro icin alıyorsan hic alma derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

4gb 8char acar.

Siz ssanırım tecrübeyle yazdınız bunu peki kasma falan oluyormu clientless çalışacak 7 tanesi sonuçta gerekli gördüğümde laptopu dinlendiririmde ve altında fan bulunacak sürekli. 1200 civarı bi laptop buldum lenovo z500 adı yada sizce bu işlerde 2. El olayına girmelimiyim

Kardeş 7 tane clientless diyorsun zaten. 2gb bile acar o zaman 8 char. Z500 işini görür rahat ol. Hepsini clientli bile acarsin bana göre.

• Asus tavsiye etmem cok ısınıyor neyse bende sorumu sorayım imzamdaki laptopla öylesine oynarken 7 char acmıstım ısınma falan yoktu yani 60 lardaydı 2 pt kadar daha char acabilir miyim ? :D

Edit: hass imzamı kaldırmıslar -.- neyse özellikleri i7 3.20 ghz turboyla 8gb ram 2gb ekran kartı Gtx 660M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 19 Eylül 2013; 15:58:51 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.