Selamlar herkese. Aylar önce GigaFiber apartmana gelmişti, abonelik başvuruları da açıldı fakat şehir dışında okudugum için başvuru yapmamıştım.Okul bitti tam başvuru yapayım derken 2 yan binam kentsel dönüşüme girdi ve kabloları kopardılar. Kopardıktan 3-4 gün sonra ekipler geldi yeni kablo döşendi bizim ve yanımızdaki binaya FAKAT yanımdaki binaya çekilen kabloyu kutuya takıp sinyal verdiler, benim binama kabloyu getirip kutuya takmadan gittiler. -Yeni kablolar döşenince ne kadar ilgililer diyip hemen başvuru yaptım. Ayın 30'uydu. -Aradan 2 gün geçti ayın 2'sinde Turknet ekipleri aradı bağlantı için randevu aldılar. En yakın tarih olarak 4 temmuz da gelebiliriz dediler. Bu süre zarfında gerek Twitter gerek burası sürekli desteğe yazdım, bakın kablo takılı değil, gelen ekipler bağlantı yapamadan geri gidecek binada sinyal yok dedim. Her iki tarafta sıkıntı yok, ekipler ilgilenecek dediler. :) Ben artık umudu kestim randevu verdiğim tarihi bekledim. -4 Temmuz, yani bugun ekipler geldigi gibi geri gittiler neredeyse :) Binaya girdiler sinyal yok dediler kayıt oluşturacagız ve 2 ila 10 gün sürebileceklerini ilettiler ve gittiler. Max 30 saniye sürdü. Şimdi ben ayın 30'unda başvuru yapmışım, tüm mecralardan uyarmışım gelin şu kabloyu takın diye. Bu kadar gün geçtikten sonra bir de 2 ila 10 gün sinyali mi bekleyeceğim? TT altyapısı olsa tamam diyeceğim fakat %100 kendi altyapısı olan bir firma nasıl bu kadar gecikmeli iş yapabiliyor aklım almıyor. Edit 13 Temmuz : Herhangi bir gelişme yok. Öylece bekliyorum. Yaklaşık 13 gün geçti. Edit 20 Temmuz: Dün itibarıyla GigaFiber bağlantım yapıldı. Yurtdışında oldugum için henüz test edemedim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 20 Temmuz 2022; 10:35:38 > |
Bir türlü bağlanamayan GigaFiber :) -- Bağlandı
-
-
Ben bölgede bina yıkılmadan önce haber veriyordum Türknet'e ama hiç umurlarında bile olmuyor. Anca o kablolar kopuyor kesinti oluyor öyle gelip yapıyorlar. Şimdide Gigafiber interneti 1 aydır nakil ettirmeye çalışıyorum :d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gigafiber istiyorum kısmındaki sözleşmenin en son cümlesinde ücretler size ödetilir vs yazıyor orasını da anlamadığım için talep yapmadım.
-
GigaFiber altyapımız için sizlerden ücret talep etmiyoruz. Altyapı taleplerinizi bizlerehttps://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden bildirebilirsiniz. -
Türknet bu tür konularda çok yavaş davranıyor.Çözüm süreci anlamsız şekilde uzuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet 5 Temmuz'un da sonuna yaklaşıyoruz, herhangi bir gelişme yok. Bir kablonun takılması bu kadar zor olmasa gerek.
Kötü olan 2-3 gün içinde şehir dışına çıkıyorum baglanmazsa iptal etmek zorunda kalacagım..
-
hangi kutuya kablo takmıyorlar hocam OFDK dağıtım kutusuna mı gigafiber kutusuna mı ? benimde OFDK dağıtım kutusuna kalın kablo takmaya gelmedikleri için boş boş bekliyorum hem buradan hem türknet forumdan yetkili kişilere yazdım ancak hepsi ezbere cevap verdi.
-
Yok hocam dağıtım kutusundan binama kadar çektiler. Eski kopan kablo takılı halen. Onu çıkarıp yeni kabloyu takıp sinyali verseler yetecek. Bu işlem için bekliyorum günlerdir.
-
Altyapımızı genişletmek için her gün çalışmalarımızın devam ettiğine emin olabilirsiniz. Binalarda aktif olduğunda sizlere haber veren özel ekiplerimiz var. Geçişleri takip ederek sizi de 1000 Mbps'e kadar hızlara ulaştırabiliyoruz -
GigaFiber aylardır aktif zaten benim binamda hocam.Dilimde tüy bitti vallahi. Kopan kablo yerine yeni bir kablo çekildi onun aktifleşmesini bekliyorum.. Gözünüzü seveyim ekiple bir görüşün , sokağımda zaten aktif gigafiber. Yan binama da yeni kablo geldi onlara takıldı, arkadaşım kullanıyor cayır cayır.
-
Açık adresinizi PM üzerinden yazabilir misiniz? -
7 Temmuz' a geldik halen bekliyorum
-
Merhaba, PM üzerinden size dönüş sağladım. Ekiplerden bilgi beklemekteyim. Gelişme olunca sizi bilgilendireceğim. -
Tabi ben teşekkür ederim ilginize
-
Ben teşekkür eder sağlıklı günler dilerim. -
Bende 2 yıl önce vdsl de sıkıntı var diye kablonete geçtim ve geçtikten sonra türknet fiber çalışmaları başladı fakat benim kablonet 2 yıllık taahhütüm bitmek üzere melesef gigafiber bir türlü bitmedi kutu takıldı aktivasyon bekilyorum. Birde ana kutuları çoğunlukla eski binalara yerleştirmişler bu binalar yıkılacak ve aynı sorunlar benim de başıma gelecek yeni binalara yerleştirmemişler. Bazı kutuların kapağı açık , anahtarı üstünde, alcakta insanların kurcalayabileceği açıkçası baya hata var. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samcu -- 7 Temmuz 2022; 16:5:23 > -
Merhaba, aktivasyon süreçleri mahalle genlinde yapıldığı için net süre bilgisi maalesef iletemiyorum. İlettiğiniz kutular için PM üzerinden göürntü iletmeniz mümkünmüdür? -
bunu da mı benden istiyorsunuz adres vereyim ekip gönderirsiniz. Pm den atabilirim.
-
Kutularla ilgili sorun olduğunu ilettiğiniz için talep etmiştim, proje ekiplerine yönlendirmek adına. Tabi PM üzerinden tam adresi iletebilirsiniz. -
Evet arkadaşlar bir kablo kopma faciası daha yaşandı. Sokağımda her Cuma günleri Pazar kuruluyor, Pazarcılar kendi muşambalarını kurarken kabloyu tutan demiri çıkarmışlar sanırım. Kablo Aşağı sarkmış..
Eğer ekipler gelip acil bir müdahale de bulunmazsa Pazar toplandıgında kablo aşağı düşecek ve kopacak çok yüksek ihtimal. İnterneti kullanamadan kopup duruyor kafayı yiyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 8 Temmuz 2022; 10:40:22 >
Benzer içerikler
- turknet modem iade
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- internet ışığı yanıp sönüyor
- türk telekom iptv engelleme
- snr margin kaç olmalı
- turknet fiyat 2024
- statik ip
- en hızlı internet
- wifi hızlandırma
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X