Şimdi Ara

Bir ulaşım aracı olarak motosiklet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen katılıyorum.Dediğim gibi fiyatı ve tipi cezbetti zaten. E bi de honda olması yeter. Araba kullanıyorum , dediğin gibi çabuk kavrayacağıma inanıyorum. Bişey daha soracaktım.Kafamı kurcalayan şey , 2. el fiyatı cb125 in temizi 3000-3500 arası. 0 fiyatı ise plaka falan herşey dahil 3700 dediler. Acaba hangisini almak daha mantıklı onda tam karar kılamadım. İlk motorum olacağı için 2. el mi tercih etmeliyim? Teşekkürler..
  • Kardeşlik, illa vitesli olsun demiyorsan Honda PCX efsane olma yolunda ilerliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen , benimde sevdiğim bir motor pcx de ne yazık ki bütçemi aşıyor :)
  • Sıfır cb125 e vereceğin paraya az daha kat gerekirse ikinci el al, temiz az km'de takiple bulunur sanırım.
  • Valla temizini uygun fiyata bulursam kaçırmam :)
  • bende haziran başında sınava giriyorum , ehliyet için ondan önce honda nın kurslarına katılmak istiyorum başlangıç motoru olarak hyosung gv 250 düşünüyorum (alternatif önerileri alabilirim) kolay elimden cıkacak bir model lazım , 1 seneyi devirdikten sonra harley davidson 883 iron ,temiz bi dyna super glide veya street bob düşünüyorum amacım keyif ve hafta sonları için umarım kazasız belasız acemiliği atlatırım önerileriniz varsa memnuniyetle dinleyebilirim
  • yazı için çok teşekkürler.

bende motor almayi üdşünüyorum. motor ve harem sirkeci vapur ilişkisini ararken bunu buldum ve tamamını okudum :)

fakat son sorumun cevabini halen bulamadim aramaya devam ediyorum :)

harem-sirkeci vapur yolculuk süresi ne kadar sürüyor :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.