Şimdi Ara

Bir ülkeye girmek için gerekli minimum pasaport süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,benim pasaportumun suresi haziran 2017'de doluyor. Ben 14 subatta japonya'ya gidecegim muhtemelen,pasaportumu yeniletmem gerekiyor mu? Cogu ulke minimum 6 ay pasaport suresi istiyor ama japonya ile ilgili net bir bilgi bulamadim. Derdimi de cok anlatamadim ama yardimci olursaniz sevinirim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin olmamakla birlikte. vize başvurusu için 6 ayık pasaport istiyorlar. Vizesiz giriş yapılan ülkelerde böyle bir uygulama olduğunu bilmiyorum.
    Ki senin haziranda doluyorsa sen şubatta giriş yapcaksan mayıs 14 ünde çıkmış olman lazım. sonuçta sana 3 aylık kalış izni veriyor.
    Sıkıntı olacağını zanetmiyorum. Ama yinede emin olmak için Japonya konsolosluğunu aramayı denesene?
    Ve ayrıca pasaportun süresi yaklışmş git uzat bi 10 yıllık kafan rahat etsin??? neden uzatmıyorsun?
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    Hocam japonyaya vize gerekmiyor,ayrica yeni ogrendimki ogrencilere ucretsiz uzatiyorlarmis,bu hafta icersinde emniyete gidip islemleri halledicem. Tesekkur ederim bilgiler icin.

• Türkiye Cumhuriyetinin En Kısa Pasaport Süresi 6 Ay'dır.Lakin minimum 1 yıl Tavsiye ediyorum ben özelikle Schengen ülkelerinde 6 Ay Çok nadir olsada sıkıntı çıkarabiliyor,Gidip geri gelmeyeceğinize inanabiliyorlar.
  • TommyVialpando kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum,30 ocak icin randevumu aldim emniyetten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.