Şimdi Ara

Bir VW'nin motoru 140.000'de neden biter? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar boşuna tartışmayın canlı tanığı benim 2000 model tdi dizel dikkat 367000km de kastamonuya sattımda sorun kompresyon kaçırma haricinde sorunu yoktu..çalışması çekişi manyak..yağyakma sıfır nerdeysee .araç makam aracıydı eniştemin altında harb iş sonra ben 270binde aldım bende hor kullandım ve sattım dediğimgibi muhtemelen o aracın km si düşürülmüştür haberi yoktur bende sattım da aracımı 148 bin olarak sattım ve o km yi de yalnız iç dış kaldıran bir araçtı.neyse motor bitme olayından ziyade segman fincan sbop falan değişmesi motorun piston ve gömlek değişmediği sürece ki bu nadir motor yaptırmada sayılmaması lazım..iç aksamda çalışan basit parçalar değişebilir bunun motor yaptırma anlamına gelmemesi lazım aynı zamanda bakış açısından değişik görüşler
  • Konu sonunda tekrar mecrasına girmiş...şimdilik.

Tabii motor yenilemenin ne olduğu da tartışılmalı, özellikle hangi parçaların değişmesinin motor yenileme anlamı taşıyacağı. Lakin, yukarıda örneğini verdiğim aracın açıklamasında "komple" yenilendiği ifade edilmiş.

Gerçekten sorunun cevabı galiba bu,yanlış anladı isem düzeltebilirim:

quote:

...bende sattım da aracımı 148 bin olarak sattım...

Orjinal km.'si ise 367.000.

Bu durumda yukardakinin de orjinal km.'si 2-3 katı daha fazla. Hatta belki de çok daha fazla.

Gerçek cevabın bu olacağı aklım hiç gelmemişti.

Amma ve lakin iyi şeyler değil bunlar. Bunu da yazmadan geçemedim. Kusura bakmayın.
  • bu kesinlikle kullanıcı hatası amcamda var 99 passat tdı 375.000 km de
  • o 780000 km deki araç kim bilir kaç kere rektefiye yemiştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBlackkk

150 hpden 170 hpye çıkmış fazla bir fark yok
    quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

ABT Kiti motor modifiyesi değil dış görünüm modifiyesi Golflerdede vardır youtubeye gir 1.8t yaz çok çıkar 240 km 250 km
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

1.8T ABT dıyor.ABT Vw nın resmı modıfıye fırmalarından bırıdır.Yanı o araba stok degıl.

Ayrıca yaptıysan yaptın bravo...

This is a B5.5(2001.5-2005 Generation) top speed run on the Autobahn. I'm not really sure how modified it is, but from the video it seems like it's only been delimited and it doesn't seem like it's putting out any more than 170 BHP at the flywheel that the stock 1.8T does. ... (more)

tabı ya 170 hp ne kdr az fark war....

• ya dostum yotubeye gir görürsün 240-250 yapan varmı yokmu
    kendin 235 yapmışın
    quote:

quote:

150 hpden 170 hpye çıkmış fazla bir fark yok
    quote:

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

ABT Kiti motor modifiyesi değil dış görünüm modifiyesi Golflerdede vardır youtubeye gir 1.8t yaz çok çıkar 240 km 250 km
    quote:

1.8T ABT dıyor.ABT Vw nın resmı modıfıye fırmalarından bırıdır.Yanı o araba stok degıl.

Ayrıca yaptıysan yaptın bravo...

This is a B5.5(2001.5-2005 Generation) top speed run on the Autobahn. I'm not really sure how modified it is, but from the video it seems like it's only been delimited and it doesn't seem like it's putting out any more than 170 BHP at the flywheel that the stock 1.8T does. ... (more)

tabı ya 170 hp ne kdr az fark war....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlackkk -- 18 Şubat 2007; 14:18:31 >

• vectra A 2.0 350bin km cadde arabası ( sık sık ışıklardan ışıklara kalkış )
    vectra B 2.0 375bin km türkiyeyi dolaştı bazen köşe başında herhangi bir serviste bakım yapıldı . Yinede ikiside tık demedi verimlilikleri dolduğu için bu km lerde satıldı , satıldıktan sonra alanlardanda herhangi bir şikayet gelmedi .

Araç bakım zamanları çok önemli olmakla beraber aracın yeniyken ilk bir kaçbin km de gördüğü muamelede çok önemli , sonrasında kulağın hep araçta olması olası sorunlarda acil müdehale ömüre direk etkili
  • quote:

o 780000 km deki araç kim bilir kaç kere rektefiye yemiştir...

almanyada rektifiye yoktur motor biterse ya aracla birlikte cöpe atilir yada motor degisir.NEDESI ISE ISCILIK COK PAHALI
  • bence aracı satan kişi aracı ikinci el almış ve aldığı kişi kmsini indirmiş.veya kendisi km sini indirmiş.
    olmadı aracın bakımını aksatmış ve araçta yağ kalmaması,su kalmaması,hararet yaptırması gibi durumlarla karşı karşıya kalmış olabilir.
    başka türlü olmadık araçların bile motorları 300,000 km yi deviriyor.bu aracın devirmemesi için hiç bir sebep yok bence
  • bizim arkdaşda vardı 2000 passat 242000 km deydi daha kullanılırdı o araba emine 300000 km falan belki daha fazla ama araba hurda oldu maalesef
     Bir VW'nin motoru 140.000'de neden biter?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.unal -- 18 Şubat 2007; 16:46:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiss!!!

bizim arkdaşda vardı 2000 passat 242000 km deydi daha kullanılırdı o araba emine 300000 km falan belki daha fazla ama araba hurda oldu maalesef
     Bir VW'nin motoru 140.000'de neden biter?

arkadasın bu arabandan sag cıktıysa allah korumus
  • Konu darmadağın oldu...

Sonuç: Km. düşürülmüştür. Başka bir nedeni yoktur.

İtirazı olan yoktur sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.