Şimdi Ara

## Bir Warrior/Warlock Nasıl Olur ? Rehber Tadında ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
25.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok güzel
  • sağolasın hocam çok güzel bir rehber olmuş,
    acaba warrior - warlockları hybird yaparsak olur mu çünkü warlockla debuf attıktan sonra mana bitiyo warrior silahına geçtiğimde saldırı yapamıyom nedersiniz?
  • Warrior Skilleri Pek Mp den yemiyor

Hybird deneyebilirsin , belki daha iyi olabilir.Ama 'Ölmemek' için Pure Str Öneriyorum
  • Benim 90 lvl 2H+Cleric charım var ve şahsen aynı türden ama yan class warlock olanları çok rahat yeniyorum bu arada holy word olayını hesaba katmamışsın sanırım onu basan bir 2H+Cleric karşısında bu build çok birşey yapamaz çünkü bütün attığı statüler bir işe yaramıyor ama bu türün karşısına geçecek çinli charın vay haline derim daha vuruş yapamadan yeri öper bence güzel bir inceleme olmuş tebrik ederim.
  • Eline sağlık rehber güzel olmuş .
  • Up desem kızar mısınız İ?
  • Xbow ve daggerleri kesmek için gerekli olan teori yok ve karşımızda holy varsa ne yapıcaksınız neyse ben söliyim xbowda fog sight atıyoruz fog sightı sadece uzaktan vurabilen buildlere atmamız gerekir nuker wizard bow xbow gibi buildlere atarız diger debuffları atıp sleepin yanında death trapıda atıyoruz 90 lvlde yaklaşık 9k olarak patlıyo bu skillin en güzel yanı mesela 52 nuker var siz 44sünür bi sleep bi trap atın bırakın gidin ölme ihtimali çok yüksek gelelim daggere daggerde çok rahat bi şekilde kesersiniz teorime göre ilk stun+trap+sleep ve sonra debuff atıyoruz sanırım bu şekilde yaptıgımızda saldırdığımızda sleep gitmiyo buda bizim en büyük avantajımız...
  • ellerine sağlık harika paylaşım
  • Hmm , upladığınız için teşekkürler

@karazaferaskeri
    Sanırım "pvp taktikleri" hakkında bilgi vermişsin sağolasın , bu konunu iyi yerlere gitmesi dileğiyle
  • harika bir paylaşım emeğe saygı
  • @M@L!

Sağolasın
  • Silkroad Online Başlangıç Rehberi'ne eklenmiştir
  • Silkroadforums taki bir rehberdi galba ama gayet iyi çevirmişsin klavyene sağlık
  • Sanırım yeni eklenmiş rehbere arıyordum da bulamıyordum sağol paylaştığın için
  • Eline Sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.