Bu 128'ler ne oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir yapay zeka sayesinde GTA 5'in grafikleri fotorealistik bir seviyeye yükseltildi (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dogu2712
Bu mesaj silindi.donanımhaber bunlara tıklamaz delikanlı
-
Makine öğrenmesi için veriyi Almanya'daki sokaklardan almışlar. Bundan dolayı renksiz görünüyor.
-
Bazı şeyler oyunlarda kalmalı. biz zaten bunun için oyun diyoruz. gerçek hayatta olamayacak kadar güzel olduğu için.
aynı saçma akım resimde de vardı bir ara
-
Gülazer mi ne, hesabı bugün açmış. Neredeyse tüm haberlere benzer linkleri yapıştırmış. Gördüğüm her mesajını şikayet ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermatt -- 16 Mayıs 2021; 19:30:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fermattGülazer mi ne, hesabı bugün açmış. Neredeyse tüm haberlere benzer linkleri yapıştırmış. Gördüğüm her mesajını şikayet ettim.
kimse 18 liraya muhtaç değil gitsin kasiyerlik yapsın
-
Gülazer isim değiştirmiş, olmuş Dogu2712.
Aynı mesajı 50'nin üzerinde kopyala yapıştırla farklı farklı yerlere eklemiş. O linke Donanım Haber ahalisi tıklar mı sence? Forumda "dogu..." diye başlayan kullanıcı adını daha önce de kullanmış bile olabilir...
-
Monitörü göremiyorum google kısaltması kullansana. Ekran kartını söyle bir de monitörde ekran kartına göre gsync veya freesync var mı onu söyle
-
Neye ne nasıl yükseltildi bilemem ama gta 5 çok daha güzel
-
GTA 5 in normal hali tek bana mı hala daha güzelmiş gibi geldi
-
GTA 4 E ÇOK BENZIYO
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X