Şimdi Ara

bir zamanlar mahzen vardı hatırlıyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet baya bir zaman önce bir mahzen vardı buralarda dolanan neredeyse 2 yıl kadar oluyor. sorunlarım yüzünden gitmiştim, giderken de hesabımı kapatmalarımı istemiştim. baya uzun zaman önce de musakka ya mesajlar atmıştım bi ilgilenebilirmisn diye. cevap gelmemiş, bugun bir bakıyım dedim ne yapıyorlar diye. malum çoğu beni hatılamıcaktır ama yönetimden ilgilenilmesini rica ediyorum. malum bunu da fake diye kapatıcaklar...

bu hesabıda yaklaşık 10 ay once filan almıştım. haber vermek için...

neyse phı nasılsın, beyazbüyü hocam sende nasılsın... seçil filan yok malum uzun süre oldu geri kalanlar sizlerde nasılsınız???

saygılarımla herkese

• mahzen
  • Ben gereksizlerde pek takılmıyorum ama geçen de tanıyan var mı diye sormuştun herhalde yanlış hatırlıyor olabilir ama tanıyan biri çıkmıştı
  • Ben tanıyorum da geçen ne oldu buralarda anlatın demiştin,ben anlatsam ben de yarım yamalak biliyorum zaten ne olmuşsa,gidip gidip geldim,o yüzden bir şey anlatmadım

Bir zamanlar açılan hemen hemen her iyi geceler konusunda vardı bu isim,MaHZeN(yazılışı tam nasıldı hatırlamıyorum)

o idlerden,bu idlere düşmek nasıl bir duygu
  • [Deleted by Admins]
  • Black holdingi vardı
  • slm mahzen

artist sen kimsin?
    çok merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi film vardı ismini unuttum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm mahzen benimde kapanan açılan bişiler olan bu nicki ,mazeretime binaen açtılardı sende bi şeyap açarlar herald
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.