Şimdi Ara

'Bir Zamanların HBB Tv si' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

quote:

Orijinalden alıntı: FATlH

bi ara bi haber okumuştum sanırım alma mücadeleleri var birilerinin hbbyi ama mahkemelik durumlar mevcut
    kanal 6 da aynı hatta epeyde bi cezası vardı diye biliyorum

alvin ve arkadaşları mı :)

99 yılının sonlarına doğru kablolu tv'den ayrıldıktan sonra bir daha yayın yaptığını görmedim ama uydu'da yayın yaptığına dair uzun süre şehir efsaneleri döndü doğru mu bilmiyırum konuyu açan arkadaş 2003'ün sonlarında kapandığını söylemiş O kadar uzun yayın yaptı mı ya :)

Bende kablollu yayında oldugunu bılmıyodum ogrenmıs oldum :) Ben karasal yayından izliyorum tvleri hbb de karasal yayında vardı muhtemelen kademe kademe yayından cektıler çunkı çamlıca vericilerinden izliyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: satanistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: Freddia

quote:

Orijinalden alıntı: FATlH

bi ara bi haber okumuştum sanırım alma mücadeleleri var birilerinin hbbyi ama mahkemelik durumlar mevcut
    kanal 6 da aynı hatta epeyde bi cezası vardı diye biliyorum

alvin ve arkadaşları mı :)

99 yılının sonlarına doğru kablolu tv'den ayrıldıktan sonra bir daha yayın yaptığını görmedim ama uydu'da yayın yaptığına dair uzun süre şehir efsaneleri döndü doğru mu bilmiyırum konuyu açan arkadaş 2003'ün sonlarında kapandığını söylemiş O kadar uzun yayın yaptı mı ya :)

Bende kablollu yayında oldugunu bılmıyodum ogrenmıs oldum :) Ben karasal yayından izliyorum tvleri hbb de karasal yayında vardı muhtemelen kademe kademe yayından cektıler çunkı çamlıca vericilerinden izliyodum

evet önce karasal yayından sonra kablodan sonra da uydudan çekilmiş Zaten tv kanallarının sonu hep öyle oluyor:) Kanal 6 da karasal kablo derken geçen senelere kadar uydudan da çekildi ve kapandı..

• ateş böceği ercan ın bi bulmaca programı vardı mesela..babamla seyrederdik.daha ufacıktım.hatta ödüllerden biri sallanan sandalyeydi çok heveslenmiştim ve de içimde kalan heveslerimden biridir o sallanan sandalye :))
  • Bir zamanların HBBsi,benimde unutamadığım Fox Kids kanalı vardı.Kanal6'da 6News değil mi şuan?
  • Unutulmaz kanaldır komedi programı vardı bayağı matrakdı ayrıca hint filmleride bayağı verirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

eyç bi bi

haş be be.
    İyi bir kanaldı ben genellikle müzik programları için izlerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT

16 Temmuz 1978 - Şumnu, Bulgaristan doğumluymuş...

izlerken aklımdan geçmedi değil , bizim o taraflıymış. Böle güzel kız başka nerden çıkar. :P
  • bu kamalda oynayan bir çizgifilm vardı hatta ondan sonra robocop un çizgi filmi çıkardı izlemezdim. bahsettiğim çizgifilmde bir zombi vardı ve yerin altında yaşıyordu. her bölümde tozlu bir kitap açıp bir hikaye anlatırdı. hatırlayan varsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Jim Carrey inde oynadığı bir komedi - show programı vardı hiç kaçırmazdım..Hatta Jim Carrey o show programıyla tanındı bilmeyenler için söyliyim..

Birde yarışma programı vardı..konseptini tam hatırlamıyorum ama çok severek izlerdim...

In living Color. Matrak bir programdıhttp://www.imdb.com/title/tt0098830/

quote:

Orijinalden alıntı: apeka

bu kamalda oynayan bir çizgifilm vardı hatta ondan sonra robocop un çizgi filmi çıkardı izlemezdim. bahsettiğim çizgifilmde bir zombi vardı ve yerin altında yaşıyordu. her bölümde tozlu bir kitap açıp bir hikaye anlatırdı. hatırlayan varsa süper olur.

Tales from the Crypt yada Creepshow olabilir ama o çocuklar için değildi.
     'Bir Zamanların HBB Tv si'

• quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

quote:

Orijinalden alıntı: apeka

bu kamalda oynayan bir çizgifilm vardı hatta ondan sonra robocop un çizgi filmi çıkardı izlemezdim. bahsettiğim çizgifilmde bir zombi vardı ve yerin altında yaşıyordu. her bölümde tozlu bir kitap açıp bir hikaye anlatırdı. hatırlayan varsa süper olur.

Tales from the Crypt yada Creepshow olabilir ama o çocuklar için değildi.
     'Bir Zamanların HBB Tv si'

creepshow kesinlikle değil ama tales from the crypt olması kuvvetle muhtemel. sadece bahsettiğim programın çizgifilm olduğundan eminim. ama tip aynı konsept aynı. çizgifilm versiyonu olabilir mi acaba diye araştırdım ama yok... ilginç...

edit: Tales from the Cryptkeeper imiş çizgifilmin adı buldum teşekkür ederim. kardeş. bayadır arıyodum. millet transformers felan izlerdi. şeker kız cand izlerdi voltron izlerdi ben buna hastaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 2 Ocak 2011; 1:07:50 >

• Bende konuyu hortlatayım biraz.... Bi çizgi film vardı omuzlarında küçük robotlarla takılan çocuklar vardı sonra onları savaştırırlardı...Hatırlayanınız var mı aramadığım yer kalmadı....
  • Var. Ben hatırlıyorum.
    Orjibal ismi Plawres Sanshiro Juohmaru....

youtube dan tüm bölümlerine ulaşabilirsin...örnek link aşağıda...

http://www.youtube.com/watch?v=B6-9hIHmQhA&feature=related

quote:

Orijinalden alıntı: Lunba

Bende konuyu hortlatayım biraz.... Bi çizgi film vardı omuzlarında küçük robotlarla takılan çocuklar vardı sonra onları savaştırırlardı...Hatırlayanınız var mı aramadığım yer kalmadı....

• bende severdim HBB ve Kanal 6'yı
  • Kanal 6'yı hatırlarım, göz şeklinde sarımsı bir logosu vardı. Ama bu kanalı hiç bilmiyorum. Karasal antende yoktu galiba, kablolu TV'de mi vardı?
  • bir başka kanaldı, müzik onda, filim onda gibi reklamları vardı. nedense bende şimdi merak saldım bu konuya.
  • HBO diye okudum sonra ilk mesajda HasBilgiBirikim diyor ne oluya la dedim.
  • teleon vardı bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

HBO diye okudum sonra ilk mesajda HasBilgiBirikim diyor ne oluya la dedim.

Aynen
  • san diego hayvanat bahçesinde çekilen bir belgesel serisi vardı, birde alvin, simon, thedor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.