Şimdi Ara

Bir Zombi Günlüğü [HİKAYE YAZIYORUM,TOPLANIN] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    12 Temmuz Cumartesi.
    Saat : 17:58

[Gitme vakti!]

Pimapenin içindeyim. Hemen yukarıda kalıyor delik. Deneme amacı ile çantamı boşluğa bırakıyorum. Yaklaşık 5 sn sonra düşme sesi geldi. Demekki bayağı uzun. Hadi Onur başlıyoruz.

Ağzıma feneri tıkıştırdım. Ellerim ve ayaklarım çarpraz yaparak inmeye başladım. Burası çok sıkışık. Yavaaşça iniyorum. Çığlık sesleri ve homurtular geliyor. Komşumuz tuvalette yakalanmış olmalı. Hızlı hızlı inmeye devam ediyorum. Yaklaşık 15 dk den sonra garajdayım.

Lanet olası şahinimin egzosu çok ses çıkarıyor. Zamanında hava atmak için taktırdığım bu egzostan şimdi nefret ediyorum. Tüm kadavraları üzerime çekecek. Plan yapmalıyım. Garajı açtığım anda hemen arabaya atlayıp çıkmalıyım. Ama nasıl ?
  • Bölümleri biraz daha uzun yazsan daha iyi olur sanki
  • Ama nasıl ?
    12 Temmuz Cumartesi.
    Saat : 18:15

[Lanet olası egzos!]

Arabayı açıyorum. Yan koltuğa çantamı koydum. Anahtarı kontağa dayadım. Planım şu ;

Arabanın kapasını açık tutacağım. Ve arabayı çalıştıracağım. Çalıştırdığım gibi koşup garajı açacağım ve geri koşup arabanın açık kapısından girip basıp gideceğim.

Uzunca bir nefes alıp vermenin ardından. Kapıyı açıyorum. Kontağı çevirdim, vınn,vınn egzos sesi

Garajı açmaya koşuyorum açtım. Aman Allah'ım. Onlarca kadavranın suratı bana bakıyor. Çok iğrençler. Koşmaya başladılar. Lanet olsun çok hızlılar. Koşup arabaya bindim. Gaza abandım. Birtanesi cama yapıştı. Önümü göremiyorum. Arabayı sağa sola kıvırıyorum ama düşmüyor. Sen bilirsin diyip önümü görmeden kaza kökledim ve ani bir fren yaptım. Geriye doğru uçuş yaptı. Gazı kökledim. Bu arada 5-6 tanesini ezdim. Normalde kedi ezmeye korkan ben 6 tane insan ezmiştim. İlk durağım unkapanı..

• Yerimi Aldım.
  • İlk durağım unkapanı..
    12 Temmuz Cumartesi.
    Saat : 18:53

[Unkapanına giderken!]

Arabanın benzin göstergesine bakıyorum. Az benzinim kalmış. Acilen benzin istasyonuna gitmeliyim. Sokaklarda kimse yok. Kadavralar heryerde dolanıyorlar. Ters yöne döndüm. Bana en yakın istasyon Kuzey terminalde. Caddeye çıktım gidiyorum. Hava çok sıcak. Tahminen 33 derece vardır. Yaşananların hiçbirisi olmamış gibi dj ibrahimçelik açtım. Sesi sonladım. Caddede 110 ile gidiyorum. Başımı ağrıtıyor bu ses. Kapattım. İstasyona 5 dk kaldıki çığlık sesi ile dünyaya geri döndüm. Tahmini 20 yaşlarındaki bir bayanın çığlığıydı bu. Direk çığlığın geldiği yere doğru yönlendim. Kıza doğru bir zombi koşuyordu. Hemen arabadan indim ve elime çekmeceden aldığım bıçağı aldım. Eskiden ekmek kestiğim bu bıçakla şimdi zombi kesecektim.

HEYYY. ARABAYA KOOŞ. HEMEEN.

Kız beni görünce çok şaşırdı. Direk arabaya doğru koşmaya başladı. Ama zombi bu sefer bana doğru koşuyordu. Bıçağı elime ters geçirdim. Ona doğru fırlatacaktım. Üzerime hayvan gibi geliyordu. Aman Allah'ım çok hızlı. Bunu ilk defa yapıyorum. Içağı ona doğru fırlattım..

• iyiymiş takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pix3L

"Din, dan doon"
    Zil ?!

11 Temmuz Cumartesi.
    Saat : 12:14

[Beklenmeyen misafir]

Kalbim güm güm atmaya başladı. Kapıya yavaşça yaklaştım. Çok sessiz olmalıyım. Evde olduğumu anlamamalılar. Yavaşça delikten bakıyorum. Ha !?

Bakmamla korkmam bir oldu. Kapıdaki bir kadavra !. Zile tekrar basıyor. Bu bizim bakkal şamil amca. Çok iyi adamdı fakat o da ölmüş.

Gitmelerini beklemek zorundayım. Aşağı inmeliyim. Hemen !

zombi zile basıyor?
  • Ortalardan bir bilet lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

"Din, dan doon"
    Zil ?!

11 Temmuz Cumartesi.
    Saat : 12:14

[Beklenmeyen misafir]

Kalbim güm güm atmaya başladı. Kapıya yavaşça yaklaştım. Çok sessiz olmalıyım. Evde olduğumu anlamamalılar. Yavaşça delikten bakıyorum. Ha !?

Bakmamla korkmam bir oldu. Kapıdaki bir kadavra !. Zile tekrar basıyor. Bu bizim bakkal şamil amca. Çok iyi adamdı fakat o da ölmüş.

Gitmelerini beklemek zorundayım. Aşağı inmeliyim. Hemen !

zombi zile basıyor?

Garipmi geldi hocam. Hani bir bayanın oynadığı zombi filmi vardı adını unuttum. Ondada arada bir akıllılar çıkıyordu.

• özet geç liseli
  • quote:

Gi

[Gitmenin zamanı geldi!]

Heryerdeler yardım edin.
    Beyler birini indirdim çok kolaydı.
    Konu dışı toplanıp zombi buluşması yapalım.
    Zombi öldürdüm (SS'Li)

yardırdı bunlar valla takip

• quote:

Orijinalden alıntı: aeigis41

quote:

Gi

[Gitmenin zamanı geldi!]

Heryerdeler yardım edin.
    Beyler birini indirdim çok kolaydı.
    Konu dışı toplanıp zombi buluşması yapalım.
    Zombi öldürdüm (SS'Li)

yardırdı bunlar valla takip

aynen bende baya güldüm neyse süper gidiyo hadi devam

• Yakında benimde zombi hikayem geliyor ama beklenen gibi değil hepsinden farklı olcak
  • devam iyi gidiyodu
  • l.n öyle zombi olucak Adriana Lima yı kurtarırsam şerefsizim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.