|
Bildirim
|
Zamanında metin2, ko oynardım paran olmadan bir yere gelemiyordun. Bu oyun tamamen ücretsiz daha ne istiyorsunuz? Adamlar üstüne para mı versin?
Pugb falan diyorsun ben bir oyuna o kadar para vermem, versem de bilgisayarım kaldırmaz. Bana lol gibi ücretsiz, geniş kitlesi olan, sürekli güncel olan ve her pcde çalışabilecek bir oyun söyle ona geçiyim? Kutulardan kostüm çıkıyor bilip etmeden konu açmayın. Kendiniz oynamıyorsanız bırakın gidin oynayan oynar. Ayrıca oyuncu sayısı da azalmadı aksine arttı. Kudurmaya devam et Senin gibiler nankör sınıfına giriyor. İstiyorsun ki hem ayranım dökülmesin hem g.. s.. |
5 senedir lolu bitiremediniz bi 5 sene daha bitmeyecek.
|
morelloyu aradım oyunu önümüzdeki ay tamamen kapatacaklarmış eyvallah dostum
|
Alkışlayalım bari Tencent ve League of Legends'in benzersiz destekçisini.
|
bu tür başlık açanlar elohelller oluyor.düşük eloda sıkışınca kusur arıyorlar...oyun gayet güzel ve ben eğleniyorum bu kadar kişi oynuyorsa onlarda eğleniyordur.
kaldı ki skinin bedava "kolayca" alınabilmesi biraz absürt bi beklenti olurdu.500 saat pubg oynamışlığım var toplasan 50 tllik skin çıkaramadım. madem bu kadar skin hastası bi insansın yine pubg'den örnek veriyim ben sana trenchcoat,bandana,etek,çizme almaya kalksan 8000 lira gibi bi fiyat vermek zorundasın orada da skin var :D 6400.80=500k küsür bi rp yapar o fiyata.oyunda 1000 tane skin olsa tanesi 490rpden 490.000 rp yapar bütün skinleri açmış olursun.ha ama diyorsan ki "pubgde ne skini krdşm skinsizde oynuyorum" e o zaman lolüde öyle oyna bahane arama. şu hero mevzusunada değinmek istiyorum toplasan 10 hadi 15 tane hero oynuyorsunuz rank giricek kıvama gelene kadar sevdiklerinizi açın sonrası zaten yavaş yavaş olur sonuçta oynamadığınız herolar yada meta değişene kadar bi sonraki metanın op herosunu alabilicek kıvama geliyorsunuz gereğinden fazla tepki veriliyor bence.tamam riot'un politikası yıllar içinde hizmetten çok insan söğüşlemeye kaymış olabilir ama hala para vermeden istediğiniz şampiyonları açıp oynayabiliyorsunuz.bütün şampiyonları skinleri istiyosanız gözünüz doymuyorsa ücretini vermek zorundasınız.hayat böyle çünkü magnumdan ferrari çıkmadı diye magnum yemeyi kesiyor musunuz?hextech konusunada öyle yaklaşın beklentilerinizi küçük tutun |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 16 Aralık 2017; 4:54:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |