Şimdi Ara

bıraktığınız diziler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • New Girl - Çok zorlama espriler ve klişe bir senaryosu vardı. İlk sezonun ardından bıraktım.
    Supernatural - İlk 4 sezon herşey güzeldi. Gerçekten gece izlerken ürktüğüm bölümler oluyordu ama sonraları bozdu. 2 sezon daha şans verip 7'de bıraktım.
    White Collar - 2. sezonun 9.bölümüydü sanırım bir ara vermişti dizi. Ondan sonra pek devam edesim gelmedi bıraktım.
    HIMYM - Bir friends değil. :)

TBBT, The Mentalist, Modern Family gibi ara verdiğim diziler çoğunlukta. Fırsat bulduğumda başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

walking dead
    the big bang theory
    two and a half man
    fringe
    dexter
    family guy
    bunlar da benden

bu dizileri yarıda bırakan biri hangi dizileri izliyor çok merak ediyorum.

White Collar ı bıraktım. aslında bi ara baya gaza gelip izlemiştim ama dizimag ten kaldırılınca uğraşıp başka sitelerden izlemeye üşendim.
    Revolution ı 2. sezonun başlarında bıraktım. ayda 1 bölüm falan izliyorum

walking dead 3. sezonun ortalarında bıraktım, iyice saçmaladıklarını düşündüğüm için.
    the big bang theory'i sheldon'ı sevmediğim için bıraktım onda da 4 sezon izledim
    two and a half man de 4-5 sezon geldim onu da jake yüzünden bıraktım
    fringe 3. sezona kadar geldim sanırım, başlarda çok sağlam diziydi ama sonlara doğru iyice romantizme bağladı bıraktım ben de
    dexter en başta hiç sarmamıştı zaten, 3. sezona kadar zoraki izledim bıraktım
    family guy da tam olarak bıraktım sayılmaz, çok nadir bakıyorum

bu arada the event ve 24'ü de bırakmıştım ilk sezonlarında

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

neden bilmiyorum ama Game of Thrones u bir veya iki bölüm izledim bir daha izlemedim

Bu çoğu kişide oluyor galiba bende dördüncü bölümde bıraktım sonra tekrar başladım altıdan itibaren (yedide olabilir tam hatırlamıyorum) neden diziye/kitaba taht oyunları denmiş görüyoruz bundan sonra favori dizim oldu, tüm kitaplarını bitirdim hayranı oldum diyebilirim bence de başla tekrar
  • quote:

quote:

quote:

walking dead
    the big bang theory
    two and a half man
    fringe
    dexter
    family guy
    bunlar da benden

White Collar ı bıraktım. aslında bi ara baya gaza gelip izlemiştim ama dizimag ten kaldırılınca uğraşıp başka sitelerden izlemeye üşendim.

walking dead 3. sezonun ortalarında bıraktım, iyice saçmaladıklarını düşündüğüm için.
    the big bang theory'i sheldon'ı sevmediğim için bıraktım onda da 4 sezon izledim
    fringe 3. sezona kadar geldim sanırım, başlarda çok sağlam diziydi ama sonlara doğru iyice romantizme bağladı bıraktım ben de

izlediğin dizileri sormuştum

• quote:

quote:

quote:

quote:

walking dead
    the big bang theory
    two and a half man
    fringe
    dexter
    family guy
    bunlar da benden

izlediğin dizileri sormuştum

he pardon,yazayım.

Being Human (US)
    Chuck
    Community
    FlashForward
    Heroes
    House
    How I Met Your Mother
    Lie to Me
    Lost
    My Name Is Earl
    Prison Break
    South Park
    Spartacus
    Supernatural
    The IT Crowd
    The Mentalist

sürekli izlediğim/bitirdiğim diziler bunlar

• My name is earl
    Himym
    Two half and a man
    Teen wolf

İlk aklima bunlar geldi hepsi zaman kaybiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the walking dead
  • Breaking Bad'in şuan 5.sezonunun ilk bölümündeyim, bırakanlara kızmayın gerçekten de ilk sezon balon. Dizi 2.sezonun yarısından sonra açılmaya başlıyor, sonra da bomba gibi devam ediyor. Şuan deli gibi zevk alıyorum ama ilk sezon ben de çok sıkılmıştım.

Bugüne kadar sadece Hannibal'ı bıraktım. İlk sezonun yarısını izledim, sonra da bitirmek için bitircektim ama devamını pek merak etmediğim için kaldı öyle. Bi ara bitirirm.

Bu arada bitirip de keşke bıraksaydım dediğim dizilerin başında kesinlikle The Following geliyor.
  • Genelde her bölüm ayrı konu işlenen dizileri bırakıyorum. Her bölüm ayrı konu olduğu için bıraktığımda pişmanlık da olmuyor. Bir bölümü film gibi izleyip bitiriyorum. Castle, Warehouse 13 şuan aklıma gelenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Şu ana kadar başlayıp da bıraktığım dizi olmadı.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Genelde her bölüm ayrı konu işlenen dizileri bırakıyorum. Her bölüm ayrı konu olduğu için bıraktığımda pişmanlık da olmuyor. Bir bölümü film gibi izleyip bitiriyorum. Castle, Warehouse 13 şuan aklıma gelenler.

Fringe i izlemez misiniz yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Genelde her bölüm ayrı konu işlenen dizileri bırakıyorum. Her bölüm ayrı konu olduğu için bıraktığımda pişmanlık da olmuyor. Bir bölümü film gibi izleyip bitiriyorum. Castle, Warehouse 13 şuan aklıma gelenler.

Fringe izledim ve Lost'tan sonra en sevdiğim dizilerden. İmzamda da yazıyor zaten, ilk sezonda belki 10 bölüm falan her bölüm ayrı konuydu. Ama bir yerden sonra konular sürekli birbirinin devamı oluyor. Aslında o oyuncular şimdi her bölüm ayrı konulu dizi çekse bile bayıla bayıla izlerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

Fringe izledim ve Lost'tan sonra en sevdiğim dizilerden. İmzamda da yazıyor zaten, ilk sezonda belki 10 bölüm falan her bölüm ayrı konuydu. Ama bir yerden sonra konular sürekli birbirinin devamı oluyor. Aslında o oyuncular şimdi her bölüm ayrı konulu dizi çekse bile bayıla bayıla izlerim.

Adamsin

Mobildeyim imzalar kapaliydi
    Ne biliyim sen oyle deyince hani fringe de oyle ya ondan sordum

• quote:

quote:

quote:

walking dead
    the big bang theory
    two and a half man
    fringe
    dexter
    family guy
    bunlar da benden

Fringe i 3. Sezonda biraktiysan cok yanlislik yapmissin derim en kisa zamanda geri basla bence 4. ve 5. Sezon efsane

• Spartacus.

Başrol oyuncusu değişene kadar zevkle izliyordum ancak değişince sanki dizi de değişti gibi oldu, bıraktım.
  • Supernatural - 8. Sezonu izleyip biraktim.
    Vampire Diares - Ilk bolumu izleyip biraktim
    Dexter - 3 bolum izleyip biraktim ve cok buyuk bir hata yaptigimi dusunuyorum yeniden baslamaya useniyorum.

• Supernatural 1.Sezon
    Brooklyn Nine Nine 4.bölüm
  • Hung'u bırakmıştım.Az kalmıştı hemde.Bir ara tekrardan başlayıp bitiricem.
  • merlin 6. bölümde biraktim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

neden bilmiyorum ama Game of Thrones u bir veya iki bölüm izledim bir daha izlemedim

Bu çoğu kişide oluyor galiba bende dördüncü bölümde bıraktım sonra tekrar başladım altıdan itibaren (yedide olabilir tam hatırlamıyorum) neden diziye/kitaba taht oyunları denmiş görüyoruz bundan sonra favori dizim oldu, tüm kitaplarını bitirdim hayranı oldum diyebilirim bence de başla tekrar

yeniden başlayacağım izlemeye bende ilk başta sarmıyo ama izledikçe alışıyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.