Şimdi Ara

Biras Gülelim :) Wow a Farklı bir bakıs acısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uff nesi komık bunun anlamadim oyun oyun olmaktan çıkmış, ikide bir sex ve komık üzerine bişeyler yapilmaya çalişiniyor bi kişi saçma sapan bişey yapiyor ve sizlerde puhaha zuhaha çok saçma ya ve raidlerdede herkes komıklık ve saçma sapan konular konuşup duruyor olmuş seks v.s. gibi. neden birine kendinizi bu tür saçma sapan şeyler yapan kişiye bu kadar bağlıyorsunuzki? saçmalamayin arkadaslar yaa lütfen. oyun resmen katledildi yaa:s. gidin madem kitaplarini okuyorsunuz filmi ni felan bekliyorsunuz bence hiç beklemeyin.. bu tür şeyler yapmaya çalişipta ve yapan kişiler içinde çok güsel olmus puhaha zuhaha gülüp diyeceğinize gidin wow un kitaplarina ve izlendiğinde yuksek yıldızlarlar alacak fantastik gerilim bilimkurgu heyecan içersinde videolar yapin.. daha güsel olmazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saviolas

Uff nesi komık bunun anlamadim oyun oyun olmaktan çıkmış, ikide bir sex ve komık üzerine bişeyler yapilmaya çalişiniyor bi kişi saçma sapan bişey yapiyor ve sizlerde puhaha zuhaha çok saçma ya ve raidlerdede herkes komıklık ve saçma sapan konular konuşup duruyor olmuş seks v.s. gibi. neden birine kendinizi bu tür saçma sapan şeyler yapan kişiye bu kadar bağlıyorsunuzki? saçmalamayin arkadaslar yaa lütfen. oyun resmen katledildi yaa:s. gidin madem kitaplarini okuyorsunuz filmi ni felan bekliyorsunuz bence hiç beklemeyin.. bu tür şeyler yapmaya çalişipta ve yapan kişiler içinde çok güsel olmus puhaha zuhaha gülüp diyeceğinize gidin wow un kitaplarina ve izlendiğinde yuksek yıldızlarlar alacak fantastik gerilim bilimkurgu heyecan içersinde videolar yapin.. daha güsel olmazmı?

Her konuda muhalefet olan çıkmak zorunda mı ya .:\
    N'oluyor herkes gülüyor sen ciddi takılıyorsun , farklı mı oluyorsun?

Edit:Kusura bakmayın patladım sonunda her konuda en az bir sivri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lekbu -- 18 Mart 2008; 1:22:49 >

• Bana nedense hiç gerçekçi gelmedi:/Önceden ayarlanmış gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

quote:

Orjinalden alıntı: Saviolas

Uff nesi komık bunun anlamadim oyun oyun olmaktan çıkmış, ikide bir sex ve komık üzerine bişeyler yapilmaya çalişiniyor bi kişi saçma sapan bişey yapiyor ve sizlerde puhaha zuhaha çok saçma ya ve raidlerdede herkes komıklık ve saçma sapan konular konuşup duruyor olmuş seks v.s. gibi. neden birine kendinizi bu tür saçma sapan şeyler yapan kişiye bu kadar bağlıyorsunuzki? saçmalamayin arkadaslar yaa lütfen. oyun resmen katledildi yaa:s. gidin madem kitaplarini okuyorsunuz filmi ni felan bekliyorsunuz bence hiç beklemeyin.. bu tür şeyler yapmaya çalişipta ve yapan kişiler içinde çok güsel olmus puhaha zuhaha gülüp diyeceğinize gidin wow un kitaplarina ve izlendiğinde yuksek yıldızlarlar alacak fantastik gerilim bilimkurgu heyecan içersinde videolar yapin.. daha güsel olmazmı?

Her konuda muhalefet olan çıkmak zorunda mı ya .:\
    N'oluyor herkes gülüyor sen ciddi takılıyorsun , farklı mı oluyorsun?

Edit:Kusura bakmayın patladım sonunda her konuda en az bir sivri.

arkadaş wowun sex unsuru olarak kullanılmasını istemiyor. ama zevkler ve renkler tartışılmaz.

saviolas arkadaşa bir şey demek isterim.
    fantastik ayrı bilimkurgu ayrı gerilim ayrı heyecan(exc dram ) bile ayrı kategorilerde film türleri. eğer fantastik dersen bende derimki:
    Zevkler ve renkler tartışılmaz ama wowdan bence frp videosu yapılmaz arkadaşım.
    wow ve frp ayrı dünyadalar. bu nedenle insanların frp yapası gelmiyor. mesela ultima vardı orada frp yapılırdı. ortam müsaitti türk serverında cuma namazı kılanda vardı ortalıkta donkişot gibi gezende frp yapanda...
    ayrıca frp videosu oynayanlar için zevkli izleyenler için sıkıcı olacaktır. frp adı üstünde

bu arada video tbc öncesinde çıkmıştı ve fake muhtemelen bunun gibi bir sürü bu tarz video var

• Saviolas bayan oyuncu profiline bakarsanız anlarsınız eheh böyle tepki vermeside doğalyinede Savilos arkadaşım biraz tabuları kırmak gerektiğini düşünüyorum fazla kasma sende nede olsa Ülkenin %90(hemen hemen) ı tabular yüzünden aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daemon Wintermoon -- 20 Mart 2008; 10:26:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.