Şimdi Ara

BİRAZ BİLGİLİ BİRİLERİNE İHTİYACIM VAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar kardeşlerim,abilerim öncelikle ben 18 yaşına 1-1.5 ay sonra gireceğim.
    Girdikten sonrada a2 ehliyetine yazılacağım şimdi cc den falan pek anlamam hp den yada (Bilgi değilde ehliyet ile nereye kadar süreriz anlamında)

Yani ben ehliyeti aldıktan sonra şu motor modelini sürebilirmiyim a2 ehliyetinden sonra ?
    https://www.sahibinden.com/motosiklet-kawasaki-ninja-250r (Kawasaki ninja 250r) ?

Ve;

Sınava internetten girebiliyormuyuz motor ehliyetinede ?

Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

• Yada CBR 250r olabilir az yakıyormuş sürebilirmiyim a2 ehliyetiyle ?
  • Ehliyet düşerdi motoru olurdu ama sen sureceksin,ve tecrüben 0 ise o motoru çokta fazla uzun süremeyebilirsin.

Forumda her hafta birkaç 18 20 yaşında kardeşimiz ilk motor olarak racing sınıf seçip havalı görüntüsü ile kısa zamanda nasıl ehliyet ve spor motor ikilisini tamamladım diye plan yapıyor ama çok çok yanlış.

Senin istediğin cevabında vereyim A2 ile kanunen bir sıkıntı yok bu motorla trafiğe çıkmakta,tabi İstanbul'da isen önümüzdeki ay kursa yazılırsa sınav( hiç ehliyet yoksa yazılı sınavda giriliyor) sonra direksiyon sınavı emniyet randevusu derken zaten ehliyeti cüzdanına koyman en erken temmuz Ağustos gibi olur onuda hesaba katmak gerek.

Sonrasında muhtemelen paranın yettiği en üst model en düşük kmli motoru aramaya başlayıp alacaksın,sonra trafik sigortası 1000 lira çıkınca canın sıkılarak ve kalan paraya 100 liralık kask ve 50 liralık eldiven alıp,montu falan seneye alırım gibi yine büyük bir hata yapacaksindir.

İnşallah yukarda yazdıklarımı yapmaz, beni uyandırır ama canını kurtarirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 15 Mart 2017; 21:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.