Şimdi Ara

Biraz daha erken müdahale lütfenn.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elchelo16

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Olay nedir?

Olayın başlangıç noktası bir arkadaşın kahvaltıda domuz etinin tadına bakması.

Olayın kendisi ise densizin birisinin olayı dine dayandırıp dinimize küfür etmesi.

Hocam o değilde domuz eti yiyen arkadaşın bi yazısıda dikkatimi çekti , yaş ile alakalı avrupalılar müslüman orta doğululardan 5 ila 10 sene daha fazla yaşıyor yazmış.Burdan bile bişeyler çıkması normal yani

Elbette çıkarılacak çok şey bulunabilir. Ama işi abartmanın gereği yoktu çok farklı yerlere gitti konu ve konunun 10 sayfa devam etmesi çok ilginç ve düşündürücü

Ben de öyle düşünüyorum yorum da yazmadım zaten konuya hani amacım yazıdan bişey çıkarmakta değil dikkatimi çekti konuyu yazan arkadaşın bile bile böyle bişey yazması

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olay nedir?

Olayın kendisi ise densizin birisinin olayı dine dayandırıp dinimize küfür etmesi.

Hocam o değilde domuz eti yiyen arkadaşın bi yazısıda dikkatimi çekti , yaş ile alakalı avrupalılar müslüman orta doğululardan 5 ila 10 sene daha fazla yaşıyor yazmış.Burdan bile bişeyler çıkması normal yani

Elbette çıkarılacak çok şey bulunabilir. Ama işi abartmanın gereği yoktu çok farklı yerlere gitti konu ve konunun 10 sayfa devam etmesi çok ilginç ve düşündürücü

Ben de öyle düşünüyorum yorum da yazmadım zaten konuya hani amacım yazıdan bişey çıkarmakta değil dikkatimi çekti konuyu yazan arkadaşın bile bile böyle bişey yazması

Ayrıca şunuda belirteyim konunun 10 sayfa devam etmesi normal şartlarda çok doğal elbette devam edebilir ama bu şartlarda bunun devam etmesine müsade edilmesi çok ilginç.

• 1000 kere şikayet ettim kardeşim hiç birinde dönmediniz. Şimdi gelmişsin buraya birbirinizi yemeyin, dininize sövmeyin diyorsun.

Adam kandilimizi kutlamak için konu açıyor ama hemen siliniyor? Sen ne yapıyorsun o zaman ? Bu ne demek oluyor.

Adam neler yaptı Allah'a alenen sövdü.

Tövbe estağfurullah ya. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Size şu kadar diyim, bende yöneticilik yaptım da kusura bakmayın ama sizin gibi berbat yöneteni ilk defa görüyorum.
  • neler kaçırdım beyler anlatın pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evan Stone

neler kaçırdım beyler anlatın pm

Kaçırdığın ve bilmen gereken en önemli şey forumda kontrolün kurallara göre değil şahısların düşüncelerine göre işlediği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elchelo16 -- 10 Temmuz 2012; 22:13:00 >
  • Konunun linkini alabilir miyim garson?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh adminleri rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: Tipsizz!!

Konunun linkini alabilir miyim garson?

Sence hala konu açıkmı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tipsizz!!

Konunun linkini alabilir miyim garson?

Sence hala konu açıkmı ?

Değilmiş ss'yi aldım arkadaştan sağolsun

• 2. bir darbe geliyor demiştim inanmamıştınız
  • konu nedir
  • İsteyene SS veriyorum arkadaşlar. Korkmayın 17 haziran olayına benzemez güvenle bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

İsteyene SS veriyorum arkadaşlar. Korkmayın 17 haziran olayına benzemez güvenle bakın.

pm atar mısın
  • O konunun olay olucağını biliyordum. Ayrıca konu sahibi de biliyordu. Neyse ben ilk sayfa billboardumdan aldım payımı.
  • O değilde bu sıralar forumda kahinler çoğaldı mı ne sabah biri bugün burası fena karışacak demişti diye hatırlıyorum yoksa dün mü demişti cikartamadim tam

• quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

İsteyene SS veriyorum arkadaşlar. Korkmayın 17 haziran olayına benzemez güvenle bakın.

Bakın bakın ibret alın konu ne kadar açık kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

o değil de rds bu defa herkezi doğramamış şansınızı zorlamayın demiş.

10 sayfalık konuyu ayrıntılı şekilde inceleyeceğim.

Millet birbirini yedikten,herkes birbirinin dinine sövdükten sonra mı ?

İllaki başınızda biri mi olması lazım, yemeyin birbirinizi, sövmeyin dininize.

ben bir şey soracaktım.. her türlü silinmesi gereksiz altlara düşecek konuyu (film önerisi, kitap önerisi hadi bunların forumu var, şu filmi arıyordum şu oyunu arıyordum, kim milyoner isterdeki mantık hatası vs) 1 dakika içinde cevap bile alamadan, en fazla 15 dakikada silebiliyorsunuz hatta yazan üyeyi 15 gün konu dışından men edebiliyorsunuz.

peki bu konu nasıl 5 gün tutulabiliyor, hem de 10 sayfa oluyor? kangal konusu açtığımda ve hemen silindiğinde dijitalman (adını yazmış yazmış olabilirim) bana "din konusu yasak, bilmemne bilmemne forumda tartışma çıkarıyor" filan demişti sssi hala mevcut. o konu çıkarmayacak mıydı?

• quote:

quote:

quote:

Olay nedir?

Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum konu sahibinin zan altında kalmaması için: "Domuz eti zararlı diyenler var, ama öyle olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü Avrupa ülkelerinde tüketiliyor ve burada yaş ortalaması Ortadoğu ülkelerine göre daha yüksek." Konu sahibi bunu demişti, cümleler tam olarak böyle olmasa da demek istediği buydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

quote:

quote:

Olay nedir?

Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum konu sahibinin zan altında kalmaması için: "Domuz eti zararlı diyenler var, ama öyle olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü Avrupa ülkelerinde tüketiliyor ve burada yaş ortalaması Ortadoğu ülkelerine göre daha yüksek." Konu sahibi bunu demişti, cümleler tam olarak böyle olmasa da demek istediği buydu.

Ben konuyu açan arkadaşı zan altında bırakmadım zaten merak etmeyin , demek istediğinin o olduğunun ben de farkındayım.Ama benim dediğim gibi yazınca sadece domuz etiyle 5-10 yıl kazanmışlar gibi bir anlam çıkıyor ben buna değindim

• quote:

Ben konuyu açan arkadaşı zan altında bırakmadım zaten merak etmeyin , demek istediğinin o olduğunun ben de farkındayım.Ama benim dediğim gibi yazınca sadece domuz etiyle 5-10 yıl kazanmışlar gibi bir anlam çıkıyor ben buna değindim

Siz böyle yazınca konuyu bilmeyenler konu sahibinin böyle bir şey yazdığını sanmış olacak. Ben sadece düzeltme yapmak istedim
    ========

Konunun bir kısmını okumuştum dün, konu 7 Temmuz'da mı ne açılmıştı ama düne kadar tartışma çıkmamıştı. Ne olduysa dün oldu konuda, muhtemelen 1-2 kişinin eğlence amaçlı kışkırtmaları fitili ateşledi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.