Şimdi Ara

Biraz efect (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Runeyimi aldın ciddimisin? :D Arkadasım yalan soylerken bir dusun su ana kadar girdigim serverlarda bir kere aldıgım kaleyi bir daha kaptırmadım ben yada arkadaslarım serverı bıraktıgında alan olur ancak okey varsa ss bizden aldıgınız su runenin koyda az bakalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rconaragorn

Runeyimi aldın ciddimisin? :D Arkadasım yalan soylerken bir dusun su ana kadar girdigim serverlarda bir kere aldıgım kaleyi bir daha kaptırmadım ben yada arkadaslarım serverı bıraktıgında alan olur ancak okey varsa ss bizden aldıgınız su runenin koyda az bakalım =)

Ben aldiğim her kalenin ssini alicak kadar ezikmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Oyun kötüye gidiyor diyenleri anlamiyorum. Daha l2nin hangi questini yaptinizki(yaparkende zevk aldiniz) yeni questler aradiniz. veya yapmaktan biktiginiz. Yenilikler aradiniz.
    Mesala şuan gracia final oldu bulundugumuz server oynarken cok egleniyoruz. yeni yeni ozellikler questler, bolgeler arasi uçuş , skiller, raidbosslar, fotress verdikleri,
    Bence 1yerde kalmamak lazim... Önyargili davranmayip sicak kanli olalim yeniliklere. Suyunuda cikarmamalari lazim ama

aslında ekibin arkadaş grubun varsa her yer eğlenceli ve güzeldir özellikle low rateyi tahmin edemiyorum.
    Ama maalesef benim gibi olanlar da var 2-3 kişi anca oynayabiliyoruz tat alamıyoruz ve beraberlik olmayınca olamayınca mecburen en iyi bildiğin yerde oynayabiliyorsun ya da low rate gibi mükemmel bir şeyde oynamayı kaçırıyorsun.İsterdim kalabalık bir ekibim olsun zamanım olsun low ratede görevden göreve koşayım beraber hareket edip dayanışmayla beraber oyunun tadına tat katıp oynayalım.

• bu petin nasıl olduğunu söylesene dostum questini falan ben almak istiyorumda epilougede oynuyorum. Millet b*k atmış yeni clientlere ama işte bunlar hep tek düzecilikten kaynaklanıyor eliniz alışıyo bişeye bi değişiklik olunca oyun rezalet oluyo alışkanlıklardan vazgeçemiyosunuz ama bu oyun orjinal serverda oynayanlar için genişliyo boşa para vermesinler diye ondan dolayı biraz mantıklı düşünün gayette güzel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 1 Haziran 2010; 17:45:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

Runeyimi aldın ciddimisin? :D Arkadasım yalan soylerken bir dusun su ana kadar girdigim serverlarda bir kere aldıgım kaleyi bir daha kaptırmadım ben yada arkadaslarım serverı bıraktıgında alan olur ancak okey varsa ss bizden aldıgınız su runenin koyda az bakalım =)

bana diyodun yazmayın söle diye bakıyorum 2niz baya kapişmisiniz nese yedi 4günü xd

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlySecret

quote:

bana diyodun yazmayın söle diye bakıyorum 2niz baya kapişmisiniz nese yedi 4günü xd

• Konunun içine s...n bütün arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, forumu it köpek dövüş alanına çevirmeden bir gün rahat uyuyamıyorlar.

ikinci sıraya kaldı ama daha önemli aslında, morfeus, görüşlerine katılıyorum, bizim l2 oyuncusunun çoğu bir şey anlamadan dinlemeden görmeden karar verdikleri için, her şey tu kaka oluyor,, azıcık görseler yenilikleri belki zevk alırlar ama buradan "aaa, yakışmış mı koskoca l2 ye" türü replikler atmak kolaylarına geliyor... Bu arada oyunun suyu tabii ki biraz kaçacak, sürekli katmaya çalıştıkları yenilikler birbirini tutmayabilir, ama uzun süreden beri retail serverda oynayan insanları düşünüyor adam genelde, bizim gibi beleş serverlarda köşe kapmaca oynayanları değil.
  • Tom amca sabret yakinda düzene girecek buralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

Konunun içine s...n bütün arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim, forumu it köpek dövüş alanına çevirmeden bir gün rahat uyuyamıyorlar.

ikinci sıraya kaldı ama daha önemli aslında, morfeus, görüşlerine katılıyorum, bizim l2 oyuncusunun çoğu bir şey anlamadan dinlemeden görmeden karar verdikleri için, her şey tu kaka oluyor,, azıcık görseler yenilikleri belki zevk alırlar ama buradan "aaa, yakışmış mı koskoca l2 ye" türü replikler atmak kolaylarına geliyor... Bu arada oyunun suyu tabii ki biraz kaçacak, sürekli katmaya çalıştıkları yenilikler birbirini tutmayabilir, ama uzun süreden beri retail serverda oynayan insanları düşünüyor adam genelde, bizim gibi beleş serverlarda köşe kapmaca oynayanları değil.

Artık şunu anlama zamanı geldi hiç kimsenin bir şeyi beğenme zorunlulugu yok sevmiyorum arkadaşım oynadım begenmedım c4 daha guzel geliyor bundan kime ne ? benim için l2 bozuyor.Artik eleştirleri kendinize laf sokuluyormuscasına okumaktan vaz geçme zamanı gelmedimi ? senin icin l2 eklene binek l2 süper yapar benim göz zevkime uymaz benim icinde kötu yapar bukadar basit.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.