Şimdi Ara

BIRAZ EGLENMENIZ İCİN Bİ SİTE =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: l2krallari.admin.

ya tamam da ben bişi sorucam arkadaşlar diosunuz ya 7.5 sene önce l2 yoktu neden bu şekilde bi yalan sölim ki amacı ne olabilir ? ben o siteyi eğlenmek ve fotoları paylaşmak için kurdum orda yazanların hepsi doğrudur bunu da bilin.
    bi tek kingste oynadı dien arkadaşlara çok ii bi cvabım var oynadıım serverları yazsam destan olur bi kaçını sayıyım VİCTORY ARİA KİNGS KHAOS FURY GOOD VS EVIL CHRONICLE NEWAGE daha aklıma gelmiyen o kadar çok server var ki
    ayrıca DeseCrate semih sana gelelim.biz sen gmken aramız iidi.hiçbi zaman problem yaşamadık.sen beni hatırlarsın kocaeli4ever senle az sslerimiz yoktu o serverda ilk dynasty giyenin ben oldugunuda biliosun ayrıca sitede yazanlar tamamiyle dogru gercekten..yalan söleme huyum yoktur böle bi mevzu içinde yalan sölemem

bu serverlar icinde yaptıgın icraatlar neler?

Kings'i salla bak onu serverdan saymıorum ben :)

• shampoo mu ezik dimi o yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendy4Ever

quote:

ya tamam da ben bişi sorucam arkadaşlar diosunuz ya 7.5 sene önce l2 yoktu neden bu şekilde bi yalan sölim ki amacı ne olabilir ? ben o siteyi eğlenmek ve fotoları paylaşmak için kurdum orda yazanların hepsi doğrudur bunu da bilin.
    bi tek kingste oynadı dien arkadaşlara çok ii bi cvabım var oynadıım serverları yazsam destan olur bi kaçını sayıyım VİCTORY ARİA KİNGS KHAOS FURY GOOD VS EVIL CHRONICLE NEWAGE daha aklıma gelmiyen o kadar çok server var ki
    ayrıca DeseCrate semih sana gelelim.biz sen gmken aramız iidi.hiçbi zaman problem yaşamadık.sen beni hatırlarsın kocaeli4ever senle az sslerimiz yoktu o serverda ilk dynasty giyenin ben oldugunuda biliosun ayrıca sitede yazanlar tamamiyle dogru gercekten..yalan söleme huyum yoktur böle bi mevzu içinde yalan sölemem

bu serverlar icinde yaptıgın icraatlar neler?

Kings'i salla bak onu serverdan saymıorum ben :)

victory ve aria eski serverlardan hatta c3..khaosta yine donate gibiydim PKlıga gittigimde millet ''LOL DONATE'' vb cümleler kurardı.her gittiim serverda iş yaptım beyler rahat olun.eğer bilseniz beni tanısanız anlarsınız playerlıgımı

• Kardeş senin icraat olarak tarif ettigin seylerin kaç katını biz yapmıssızdır bilen bilir bunu kanıtlamak icinde biyerlere site acıp yazıp cizmek cocukluktur zaten pro adamda Ben Proyum dedigini hicbiyerde goremezsin senin yaptıgında eziqligin onde gidenidir onun icin Biz Her Zaman Rahatız sen gonlunu ferah tut yeter
  • quote:

DeseCrate semih sana gelelim.biz sen gmken aramız iidi.hiçbi zaman problem yaşamadık.sen beni hatırlarsın kocaeli4ever senle az sslerimiz yoktu o serverda ilk dynasty giyenin ben oldugunuda biliosun ayrıca sitede yazanlar tamamiyle dogru gercekten..yalan söleme huyum yoktur böle bi mevzu içinde yalan sölemem

Evet çok iyi hatırlıyorum abi itemim çalındı abi şu oldu bu oldu vs gibiydi sanırım :D başka bişey için pm olmuyordu çünkü kingste :)
  • L2Kralları =)

icraat demek pk ile olmuyor topliste girmek kolay ac bi char koy walkeri res kill yap toplisttesin :) smdi gelelim icraat'a

icraat dedigin serverda adından bahsettirmek liderlik yapip kale almak o kaleyi aylarca korumak millet siegeye şunun clanı geliyor dediginde biraz korkmalı icraat bunlardan ibarettir aha şu gelior beyler kale gidebilir demeleri mesela yoksa topliste girmek kolaydir :) pk yapmak kolay kes adami cek bsoe en noob adam bile yapar...
  • http://216.239.59.132/translate_c?hl=tr&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en&u=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DljYYCf00s_E&prev=_t&rurl=translate.google.com.tr&usg=ALkJrhisz5BUZYQujfbfFWxiGJV7gv62jg

Benim gozumde su videodaki adam daha iyi xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 22 Ağustos 2009; 22:02:39 >
  • morfeus sen hala burdamısın yaaa :D bu arada bu adamlar prof olduklarını nerden biliolar ? ben 4 yıldır oynuyorum l2 yi ya ben onlardan daha profsam oynama süresiyle prof olunuyosa ohooooooooo işimiz var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucxx

morfeus sen hala burdamısın yaaa :D bu arada bu adamlar prof olduklarını nerden biliolar ? ben 4 yıldır oynuyorum l2 yi ya ben onlardan daha profsam oynama süresiyle prof olunuyosa ohooooooooo işimiz var

Hea l2den ayrilamadik. daha az kaldi ama xD ugrasiyoruz abyss 7x suan l2paranoid
    bundan sonrasi olmaz sanirim... okula falan gidecegim sanirim zamanim olmaz

• kanka ne oluyo biri kral olmus bri prof olmus biri pk master olmus topliste girmis vs vs .. sslerden birisinde talking de anharas kesen ilk player yaziyodu ben antharas i kendi magarasindan kovaladim soluyo muyum :D
  • quote:

Oynadığın serverların çogundaki online sayısı benim oynadıgım l2 Gold dakine eşit değil. olara server dior. Ona bakarsan kardaşım ben en aşağı 30-40 server oynadım say sen. java serverlara giriyorum 1 gecede item kas yarın pvp yap sıkılınca birak. ne oldu! serverlara 1 daha ekle pehhhhh :D

• kendini bişi zanan ezik topluluğu
  • siteyi hazırlayanın gerek sslerden gerek yazılarndan ne oldugu gayet acık yoruma gerek yok ama eglendim yanikonu amacına ulasmıs
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.