Temel doktor olup bir hastahanede çalışmaktadır. Bir trafik kazası olur, ölü ve yaralıları hastahaneye getirirler. Temel, hemen yaralılarla ilgilenmeye başlar. Temel yaralıların derdine derman olmaya çalışırken yaralılarda canları yandığı için feryadı figan etmektedirler. Temel'in buna çok canı sıkılır. Bunun üzerine yaralılara dönerek:
-"Utanın ulan utanın.. Siz sadece yaralısınız şunlar ise ölü, bakın hiç seslerı çıkıyor mu?"
BAŞÇAVUŞ
Temel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe şöyle der. -"Sakın benim adımı unutmayın, benim adım Arslan oglu Arslan.. Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum." der ve gider
Aradan haftalar geçer ve başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir.. Temel:
-"Bi hayvanoğli hayvandi ama haçan ismini bilemiyrum?"
KOLA MAKİNASI
Temel ile Dursun amerikaya gitmişler Hava alanında dursun çantalarla ilgilenirken Temel de etrafı geziniyormuş. Bakmış bi kola makinasi, başlamiş para atmaya. Bu sırada işi biten Dursun bi bakmiş ki Temel kola makinasına para atıp kola alıyo Etrafında yüzlerce kola kutusu. Hemen koşmuş yanına.
"Na'pıyosun!!" demeye kalmamış, Temel basmış cevabı:
-"Karışma! bugün şansım çok iyi."
GELDİK NASIL OLSA
Temel ile Dursun bir gün uçaktan atlayacakmış. Dursun atlamış paraşütü açılmış, Temel atlamış paraşütü açılmamış. Dursun Temele sormuş: -"Ne olacak şimdi!..." Temel cevap vermiş:
-"Boşver, Geldik nasıl olsa..."
SOĞUK ÇAY
Temel bir gün kahveye gitmiş. -"Selamunaleyküm usta soğuk çayın var mı?" demiş. Adam "Yok" deyince temel; -"Sağol usta Allah'a emanet ol" demiş ve gitmiş. Ertesi gün temel yine aynı kahveye gitmiş ustaya; -"Usta soğuk çayın var mı?" demiş. Adam yine "Yok" demiş ve Temel yine kahveden ayrılmış. Bir sonraki gün yine aynı hadise tekrarlanmış. Kahve sahibi de bu adam nasıl olsa bir daha gelir ben buna soğuk bir çay hazırlayayım demiş ve hazırlayıp Temel'i beklemeye başlamış. Temel adamın düşündüğü gibi yine gelmiş: -"Usta soğuk çayın var mı?" demiş. Adam da büyük bir iştahla: -"Evet var" demiş. Temel de bunun üstüne:
-"O zaman ısıtta içelim demiş."
4 DUA
Tursun sormus Temel'e: - "Ula Temel, sen kaç dua bilisun" Temel: - "Dört dane dua piliyrum daa." demiş. Tursun: - "Hançilerini pilisun?" demiş. Temel: - Üç ihlas bir Elham'i piliyrum daaa!"
TEKRAR DENE
Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: -"Tekrar deneyin". Kapağı kapayıp yeniden açar ve okur: -"Tekrar deneyin" ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel:
-"Ula Tursun.ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çikmadi."
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme