Şimdi Ara

Biraz gereksiz :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOL = eziksin komiksin gülünşsün HAHHAHA anlamina geliR
  • ben bide 'spox' lafini merak ediyorum bilen warsa yazsin bide ^^ isaretinin gulme anlami tasidini saniyor veya biliyorum brezilya serverinda oynarken bu isaret cok yapildi bana bende bakiyom gulunecek ne tarafim war die acaba baska anlamidami war nedir...
  • çok mu eziqtinde gülüyorlardı sana
  • ee yani yeni girdik tabiki olcaz adamin 1200 resi war benim 1 yani ama yinede gulmelerini anlamadim bu spox fazla kullanilmiyo mu da ama bazi diger stratejik online oyunlarda daha sık kullanılıyo halen cozemedim ama GG(good game) gibi bisey bence
  • lol varya bürsürü anlamı varmış ben sadece ezik diye biliodum.
  • Sevgili Arkadaşlar LoL kelimesi = Laughing Out Loud demektir

• Orjinalinden Alıntı : T-R e X

@Arkadaşlar bunun icin topic acmaya gerek yok ama cok merak ettigim icin sordum bu kelime hangi dilde kullanıldıgını bilmiyorum ama muonline oynayanlar kullanıyor ''hola'' bu nedemek arkadaslar cevap yazarsanız sevinirim

@'lol' şaşkınlık anlamındada kullanılıyor

@'lol' yani yawas fln demek

Hort+Arif-i tecal yapmışBilmeyipte sallamaktan gelmek
  • daha buralardamısın yazık ... böyle çocukça şeylerle uğraşabiliyorsun hala demek ama hak vermek lazım normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 15 Kasım 2007; 0:28:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

daha buralardamısın yazık ... böyle çocukça şeylerle uğraşabiliyorsun hala demek ama hak vermek lazım normaldir

lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

daha buralardamısın yazık ... böyle çocukça şeylerle uğraşabiliyorsun hala demek ama hak vermek lazım normaldir

fake hesaplar açıp anama babama küfür etmek ne kadar büyüklükse buda o kadar çocuklukZavallıı

• quote:

Orjinalden alıntı: qquz2

Sevgili Arkadaşlar LoL kelimesi = Laughing Out Loud demektir

= Kıs kıs gülmek

Bu arada @Legend

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..

Orjinalinden Alıntı : T-R e X

@Arkadaşlar bunun icin topic acmaya gerek yok ama cok merak ettigim icin sordum bu kelime hangi dilde kullanıldıgını bilmiyorum ama muonline oynayanlar kullanıyor ''hola'' bu nedemek arkadaslar cevap yazarsanız sevinirim

Pis hortlakçı

• Azerilerde SALAM = SELAM Yaziyorlar bende sucuk diyom^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

Pis hortlakçı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AgorafabiA

quote:

Pis hortlakçı

Pis korsan

• 2-3 kendini bilmez çocuk toplanmış kendinlerince eğleniyorlar
  • Diyecek söz bulamadı yine yaşa çekcekbak işte ya ulen resimlerini gördük msnde 15 yaşındasın
  • vay be resme bakarak yaşı anlayabiliyomusun büyük özellik benimkinede baksana avatardakine
  • lol un anlamını söyliyim size DELİNİN BİRİ Bİ KUYUYA Bİ TAŞ ATMIŞ BİR FORUM AKILLI ÇIKARAMAMIŞ DEMEKTİR
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.