Şimdi Ara

Biraz neşe...(SS'lerinizi bekliyoruz!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır siz görebiliyonuz mu buradaki resimleri yoqsa benim PC mi göstermio?Walla çokta uğraşmıştım haa bu resimler için.Daha koyacam şimdi yine olur die korkuyom.Siz de koymayı deneyin eğer olursa ben de koyucam...
  • ya arkadaslar bazıları guzel olmus ama içlerinde cok seviyesiz espirilerde war cidden bazıları kötü olmus.. bence artık daha fazla uplamayın tadında bırakın

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 4 Eylül 2007; 14:00:01 >
  • No olmaz!Hem nie ki?Herkes çok beyenio burayı di miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????
  • EWET
  • quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

İğrenç ya siz kasıtlı olarak mı koyuyorsunuz bu konuları?
    Bakın admine bir teklif ; Konu açmadan önce IQ testi koyulsun, testi geçen konu açabilsin.
    Yoksa sizin gibilerden daha çok çekecez...

+1 katılıyorum, bide resimde bilmediğin terimleri kullanma, LOL vurmak die bi terim olamaz,
    lol= lot of laughning , yani çok fazla gülmek,abartılı gülmek anlamına gelio

ama yine de uğraşmışsın saol

Laugh Out Loud olmasın o

• kötü bence dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nukerci_o

kötü bence dostum

Kötü olan ne la???

•  Biraz neşe...(SS'lerinizi bekliyoruz!)

Biraz neşe...(SS'lerinizi bekliyoruz!)

• bekle güzel bi ss atcam

resme dikkatli bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandraren -- 7 Eylül 2007; 14:42:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_BUG

quote:

quote:

BEYLER PARDON...

Ya beyler bu neden bööle oldu yaa?Ya da benim PC göstermio!Neden bööle oldu yaa???!!!

aynen resimlerin çoğu kırmızı x işaretli oluyor bıktım bu karsperski nod32 den o kadar korumaya ne gerek var canım smiley kullanamıyom artık

• Ya beyler bende çok güsel SS'ler war ama koyamıyorum neden?Hep resimin yerinde kırmızı X oluyo!Ondan dolayı koyamıyom bende.Neden bööle oluyoo???Nomad nedeeeeen?Walla ben açtım bu paylaşımı en çok benim SS koymam lazım ama nafile!Help me plssss!!!!!

• quote:

Ya beyler bende çok güsel SS'ler war ama koyamıyorum neden?Hep resimin yerinde kırmızı X oluyo!Ondan dolayı koyamıyom bende.Neden bööle oluyoo???Nomad nedeeeeen?Walla ben açtım bu paylaşımı en çok benim SS koymam lazım ama nafile!Help me plssss!!!!!

Ha bi de ben artık SS koyma sınırı die bişi olup ben onu aştım mı ki die düşünüp duruyom bööle bişi war mı?Ahhh uleeeyn ahhh!!!!O kadar da uğraştım SS'ler için bea!Help me NOMAD!!!

• yaw bende bişi göndermek istiyorum ama komik bişi bulamıyorum

Kurnazlık yapıp sudan gidiyim dedim Görev yapmak için Yarım saat boyunca takıldım dışarı çıkamdım orda kaldım

• knight onlinede yazıyodu evt öle bise olabilir bu arada koptum resimlere
  • Beyler benim resimler nie hala çıkmıyo yaaaa?Walla birsürü SS war ama koyamıyom.
  • quote:

Beyler benim resimler nie hala çıkmıyo yaaaa?Walla birsürü SS war ama koyamıyom.

Aynen bi daha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

İğrenç ya siz kasıtlı olarak mı koyuyorsunuz bu konuları?
    Bakın admine bir teklif ; Konu açmadan önce IQ testi koyulsun, testi geçen konu açabilsin.
    Yoksa sizin gibilerden daha çok çekecez...

+1 katılıyorum, bide resimde bilmediğin terimleri kullanma, LOL vurmak die bi terim olamaz,
    lol= lot of laughning , yani çok fazla gülmek,abartılı gülmek anlamına gelio

ama yine de uğraşmışsın saol

orda lol vurduk yazmıyo ki 202 vurduk yazıyo

• Biraz hortlamış konu di mi ama..?

Devam devam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.