Şimdi Ara

Birazdan Derse Gireceğim Soruları Alayım (İkinci Öğretim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git başkasını trolle koçero aynısını internetten bul sen getir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norvejli kullanıcısına yanıt
    Sınıfta %10 luk dilime giren başarılı öğrenciler birinci öğretim ücreti öder, derslere gene ikinci öğretimlerle girer. %10' a girebilmek için de genel not ortalamasına bakılır ve alttan dersinin olmaması gerekir, örnek vermek gerekirse 3.5 ortalaman vardır ama 1 dersin kalmıştır %10' a giremezsin, 2.5 ortalaman vardır ama alttan dersin yoksa %10' a girebilirsin, gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eigenbrötler

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Makine mühendisliği eskisi kadar revançta değil. Artık yavaştan işsizlerin dolacağı bir meslek elektronik elektrik daha mantıklı şimdi. Tabi tıp 1 asırda geçse bu ülkede hala işçi alacaktır.

Catia, solidworks, autocad, ansys biliyorum sertifikalarım var. Stajımı fiatta (italyada) yaptım almanca ve ingilizceyi de iyi derecede biliyorum. Gövde gösterisi gibi oldu ama yapcak bişey yok. Konu zaten makina mühendisliğinin iyi yada kötü olması değil çarptırmayın

Edit: Mekanik varolduğu sürece ki olacak, her zaman makinacıya ihtiyaç olacaktır.

içimden HELAL OLSUN demek geldi

Sağolasın hocam konuyu çarptıran bazı arkadaşlar olmasa sohbet muhabbet etmek için açmıştım konuyu, mesajları görüyorsun zaten

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.