Çok iyi bir referans o sınav tebrik ederim kendisini ileride çok faydası olucak
quote:
Orjinalden alıntı: hasancemal
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Benim de kardeşim şu an sınavda.
Cambridge İngilizce dil sınavı
Eyvallah hocam , gerçekten kariyer için önemli bir sınav.Umarım ilerde faydasını görür...
@TokioHoteL
Yabancı dil sınavı.Belli bir başarı düzeyini geçenlere diploma veriyorlar.Bu diploma ilerde çok işe yarıyor 1 yabancı dili garantilemiş oluyorsun yani
Başarılar..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hasancemal
quote:
Benim de kardeşim şu an sınavda.
Cambridge İngilizce dil sınavı
Eyvallah hocam , gerçekten kariyer için önemli bir sınav.Umarım ilerde faydasını görür...
@TokioHoteL
Yabancı dil sınavı.Belli bir başarı düzeyini geçenlere diploma veriyorlar.Bu diploma ilerde çok işe yarıyor 1 yabancı dili garantilemiş oluyorsun yani
Uluslararası geçerliliği olduğunuda hatırlıyorum IELTS veya TOEFL ın aksine geçerlilik süreside daha uzundu sanırım
Dün hukuka giriş sınavı çok kazıktı yaw. 13 net lazımdı, yaptım mı - yapamadım mı diye dünden beri düşünüyordum, bu sabah netten baktım 13-14 arası yapmışım çok şükür
Şimdi iktisata girişe gidiyorum ondanda 16 net yazım
Bu arada "halkla ilişkilerin" ikinci sınıf kitaplarını hayrına verebilecek olan varsa alabilirim, bende de "halkla ilişkiler" 1 kitapları var isteyene hayrına verebilirim
inşallah kazanırsın o sınav hüsranı çok kötü çünkü.
benimde haftaya pazar var SBS
İşlem tamam herhalde Hukuka girişte attıkları kazığı atmamışlar bu günkü sınavlarda
Başarılar
sizin için kutlama yapiyorum başarılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme