quote:Orijinalden alıntı: TaLeBee quote:Orijinalden alıntı: bySıradan Benim nickim sıradan Böyle istemiş Yaradan 2 gb için vazgeçtim; 25₺ paradan :((( 25 dediğin nedir sıradan sanki çok fakir senin baban 2 gb dediğin elimin kiri 16 gbtımı korusun Yaradan Fakirin cebinde 25₺ parası Param yok başka seni lanet olası Ne cipsi şu garibin ne bi bardak kolası Bunlar seni aşar tuvalet koalası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kovboy bahtsyz olur DERLER sülalesi geni? olur derler Aman bula?ma bahtsyz kovboya Yapma birader üzülürsün derler.
quote:Orijinalden alıntı: sserdar93 quote:Orijinalden alıntı: Play Maker benim adım oyun kurucu mahallede lakabım vurucu kullandığım madde uçucu bu sitenin rengi neden turuncu ? Bak bunu begendim iste Gel bulusalim yarin bu saatte Yuzyuze atisalim meydanlarda Bug li bug li forumlarda yarın pazar evde dinlencem dışarda gezip günümü heba etmicem konu senle buluşmaksa eğer k.bakma başka zamana ertelicem
quote:Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu karşıma çıkmaya var mı yüzün çıkanlar oldu hamur söyleyecek var mı son sözün çakarım suratına çamur canımı sıkma musluğu açık bırakırım bütün gün bıkmadan taharet alırım illa laf sokmaya devam edeceksen o çamurun içinde seni boğarım
quote:Orijinalden alıntı: SefaYaman444 quote:Orijinalden alıntı: çamurşevket millet atışıyor bu saatte dörtlüklerin hepsi şahane ben en iyisiyim dersen eğer çamur şevket sizi burda bekler Ben en iyisiyim. ispatla.
quote:Orijinalden alıntı: Atsızcı Kardeş acın çok büyük Allah vermesin böyle bir yük Tez zamanda bekleriz Umarım gelir o hödük Atsızcı içten içe üzüldün mü Sen yaz aylarında hiç üşüdün mü Vardır elbet bunda da hikmet Hey liseli hiç düşündün mü
Erbaa82 kullanıcısına yanıt Hödük derken yaranımı sızlattım Yoksa biraz ağıramı kaçtım Liseyi bitireli 2 sene oldu İlkokuldan sana yer ayırttım Hocam oyunun bi parçası ciddiye alma he
quote:Orijinalden alıntı: Atsızcı Hödük derken yaranımı sızlattım Yoksa biraz ağıramı kaçtım Liseyi bitireli 2 sene oldu İlkokuldan sana yer ayırttım Hocam oyunun bi parçası ciddiye alma he Türkçü deyip bağrımıza bastık GTA 5'te acaba fazla mı kastık Erbaa82 derler bize buralarda Alınmam sana korkma tatlı fıstık
quote:Orijinalden alıntı: Atsızcı Hödük derken yaranımı sızlattım Yoksa biraz ağıramı kaçtım Liseyi bitireli 2 sene oldu İlkokuldan sana yer ayırttım Hocam oyunun bi parçası ciddiye alma he Liseyi bitiren adam mı olmuş biraz ağırdan gel forum sana pek koymuş buralarda ismimiz kızlarda resmimiz sağımız solumuz alem .öt olmuş. aman dostum alınma sana ithafen söylemedim hee
Erbaa82 kullanıcısına yanıt Yolbaşçımız Atsız gel katıl bu davaya dedik Üstüne birde azar işittik Erbaa82 anladığım kadarıyla Tokatlısın Hem oyalı hemde tatlısın
Giovannii kullanıcısına yanıt Sağol bi ebemi es geçmişsin Söyliyimde sen sövmeden o geçirsin Kız dediğin kezbandı heralde Yoklukta onlar için vazgeçilmessin Estafurullah sende hiç alınma dediklerime
quote:Orijinalden alıntı: Atsızcı Yolbaşçımız Atsız gel katıl bu davaya dedik Üstüne birde azar işittik Erbaa82 anladığım kadarıyla Tokatlısın Hem oyalı hemde tatlısın Sapına kadar Türkçüyüz gardaş Seninle aynı yoldayız biz yoldaş Kimse ile bir derdimiz yok İnsanlıkta buluşalım ey candaş Erbaa82 söyler sözün doğrusunu Öttürmez zalimin borusunu Yoktur kimseden bizim korkumuz Bozarız cahilin söz korosunu
Erbaa82 kullanıcısına yanıt Ergenekondan çıktı bir yiğit Etrafa kaçıştı birkaç it Gel kandaş birlik olalım Sen Yiğit ben Yiğit Turanı kuralım Turana derler bir hayal Kansızdırlar hayasızdırlar Tengri Türkü Korusun Varolsun bütün Irkdaşlar !
quote:Orijinalden alıntı: Atsızcı Sağol bi ebemi es geçmişsin Söyliyimde sen sövmeden o geçirsin Kız dediğin kezbandı heralde Yoklukta onlar için vazgeçilmessin Estafurullah sende hiç alınma dediklerime Ebemizi karıştırma sahip ol diline o olmasa kim çekecek seni dünya yüküne kızlar kızlar hastadır bize amma 22 liği verdim mi pekde bakmaz tipime
Giovannii kullanıcısına yanıt 22 yazarken araya + koymayı unutmuşsun Düşüncelerini hep hayaller aleminde kurmuşsun Bırak şu idealarını gerçeklere bak Sütün taşmasın ocağa bak
quote:Orijinalden alıntı: Atsızcı 22 yazarken araya + koymayı unutmuşsun Düşüncelerini hep hayaller aleminde kurmuşsun Bırak şu idealarını gerçeklere bak Sütün taşmasın ocağa bak iyi bak ocağına sonra arama köşe bucakta o ocağı kaybedersen kayamassın oraya..