Yeğenler sermaye gökten yağmıyor ya. Grup indirimi yaparuk ama
Vay be sonunda Otomobil bölümünü istediğimiz gibi yapmışlar. Çok istemiştim böyle bir konu olmamıştı. Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim. Ben eksik kalmışım konuda ama sağlık olsun. Geçmişimizi bilen biliyor. Zaten çoğu kişiyi ben de tanıyorum yeniler hakkında bilgileri de buradan alabiliriz.
Saygılar
yarbay senide anlamış değilim gittinmi geldinmi??? yada gidecende uzun bir vedamı ediyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
Vay be sonunda Otomobil bölümünü istediğimiz gibi yapmışlar. Çok istemiştim böyle bir konu olmamıştı. Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim. Ben eksik kalmışım konuda ama sağlık olsun. Geçmişimizi bilen biliyor. Zaten çoğu kişiyi ben de tanıyorum yeniler hakkında bilgileri de buradan alabiliriz.
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
yarbay senide anlamış değilim gittinmi geldinmi??? yada gidecende uzun bir vedamı ediyorsun.
quote:
Saygılar
Giderken topici açtı. Milletin iyi yolculuklar dileklerini kabul etti. Şimdi yanıtlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
Orjinalden alıntı: serkes
quote:
Saygılar
Giderken topici açtı. Milletin iyi yolculuklar dileklerini kabul etti. Şimdi yanıtlıyor
Bana verdikleri parayı sana da versinler sende 5 ay sonra cevaplarsın
Valla çağırıyorlar gidiyoruz, izine geliyorum, tekrar çağırıyorlar tekrar gidiyorum. İş denizde olunca internette pahalı tabi o yüzden giremiyorum. Şimdilik izindeyim ne zaman çağırırlarsa o zaman gidicem tekrar...
Evet evet yukarıdaki listenin güncellenmesi lazım. MEsela soğuk ve nevale tip yazmış arkadaş benim için,doğrudur çünkü ben o dönemde bir seneden fazla foruma girememiştim.
Bende bir liste yapayım bari
bende yokum yawww
Bi dakka ya ben basit biri olarak mı varım bu forumda?
Bırakın yaa gidiyorum ben
Ben de gidiyorum Vasiyetim bile hazır
Postlarımı arm'a
İmzamı da faberge'ye bırakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Bi dakka ya ben basit biri olarak mı varım bu forumda?
Bırakın yaa gidiyorum ben
İmzayı isteriz
listede ilk defa gördüklerim bile war
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
İmzayı isteriz
napcan la sen onu
bu kadar zamandır topic i yeni gördüm yuh hepinizi daha da iyi tanıma fırsatım oldu arkadaşlar DH gerçekten güzel bir yer otomobil hakkında bildiğimin 10 katını burda öğrendim ben de kendimi tanıtayım adım Başar, ege üni de kimya müh okuyorum izmirliyim daha sık görüşmek dileğiyle
quote:
Orjinalden alıntı: altin-orfoz
quote:
Orjinalden alıntı: CANuser
bu yazdıklarım benim görüşüm....
otomotiv sektöründe konuya hakim kişiler... vezir serkes emre roverci onur@ mühendis06 fiatcı vasago playdead Yavuz civic75
tartışmayı seven ve sektör konusunda bilgili kişiler... antiochos türbülans m.C.k ıcestar guide okyaypay JackDaniels rs4 kaiser şoze prozium lord of chaos shuma II hayta85
fanatik ama savunduğu araç konusunda bilgili kişiler... akıncı görele2000 lagaluga(nicki değişti) jeandan Type-R aLLyC qr_bugra dgo2133 pug407 son_samuray muribbi OtoTurk
modifiye konusunda bilgili ve araştıran kişiler noss cela soylu sedicivalvole
soğuk nevale tipler..arada bir katılanlar infinite görkemkazan we[AGRA] hasok Acharad
forumda araştırmacı kişiler shamsheytani rb.atasoy bekir__ er9en tunerrus kürsad seek and destroy egeliefe kazan2
neşe kaynağı olmazsa olmaz kişiler Yazılımcı Online alysentr Loop aligfb_07 leboss1
hem otomobil bilgisi hemde genel kültürü ile katılanlar joushkun Slazer Janjan nolamaz dedikodu miraz.miraz ..dEnZeL.. W.O.L.K.E.R 10ur_1 ThE GaSeS sandiego yeknet ihg70 4polat burakki dişçi79 crein
yuh bre
bir ton saçma sapan mesaj yazdık yinede tabelaya girememişiz
ewet yaw neden öyle bende yazdıydım halbuki
quote:
Saygılar
Yahu sen geç kalmışın, epey oldu değişiklik yapalı... Artık ihtiyacımız vardı...
Ama bitmedi,değişikliklerimiz devam edecek, bizi izlemeye devam ediniz
quote:
Orjinalden alıntı: set
quote:
Saygılar
Yahu sen geç kalmışın, epey oldu değişiklik yapalı... Artık ihtiyacımız vardı...
Ama bitmedi,değişikliklerimiz devam edecek, bizi izlemeye devam ediniz
Evet ihtiyaç vardı doğru... İzliyoruz bakalım
listede @ozdamar da yok o yoksa biz hiç yokuz o zaman
ben de yokum zaten girmiycem bu konuya bi daha moralim bozuluyo.. ben de +1 +1453412342345 yazıp post kasacam. her konunun her sayfasında en az 5 defa yapacam. sutlanıncaya kadar.. bu sekilde post kasanlara ceza verilmiyor zaten. foruma gireli daha 2 ay olmus 5000 mesajı var..
quote:
Orjinalden alıntı: yenerz
ben de yokum zaten girmiycem bu konuya bi daha moralim bozuluyo.. ben de +1 +1453412342345 yazıp post kasacam. her konunun her sayfasında en az 5 defa yapacam. sutlanıncaya kadar.. bu sekilde post kasanlara ceza verilmiyor zaten. foruma gireli daha 2 ay olmus 5000 mesajı var..
Farkettiklerin varsa şikayet et... Ben Ocak ve nisan ayları arasında buradayken çok ettim. Emin ol ki siliniyor mesajları. Bu arada post kasarak bir yere varılmıyor, paylaştığın bilgi kadar değer alıyorsun. Bir süre sonra insanlar tanıyor zaten kimler paylaşımcı kimler değil...