Şimdi Ara

............BİRBİRİMİZİ NE KADAR TANIYORUZ ????..........(yorumalar lütfen) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

• bu konuyu buraya atarsan heralde ilgi çekmez.

motorlu araçlar konu dışı diye bir bölüm var ve foruma girenlerin %90'ının bundan haberi yok.
  • Yazanların çoğu da zaten birbirini tanıyanlar. Yeni gelenler çok az.
  • frumda yeni olsamda beni de tanıyan birileri vardır diye düşünüyorum..[bence bu konu cok bencilce olmus herkez yazılmalıydı bence)
  • quote:

Orjinalden alıntı: superleggera

frumda yeni olsamda beni de tanıyan birileri vardır diye düşünüyorum..[bence bu konu cok bencilce olmus herkez yazılmalıydı bence)

Herkes yazılacak olsa yüzlerce kullanıcı var sadece otomobil bölümünde.Birbirini tanıyanlar ya da onlar hakkında fikir yürütenler yazıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Listemi yenileyeyim, çok süre geçmiş aradan:

malikguzel: Binlerce nickinin ilki. Tanrı'nın VW inancını yayması için yeryüzüne gönderdiği mesih.

Bak bu güzeldi...
  • arada bir bu tarz konuların gereğine inanıyorum,anckak puanımız az diye bize bozuluyorlar neden birden fazla yazıyormuşuz vs.gibi Bobita' ya dikkat bilhassa puanı az olanlar, bana fırçayı attı, puanı yüksek diye ne insanlar var ,şunun şurasında muhabbetle karışık bir güzellik sergileniyor , kırıcı olmak niyeki( kötülük çıktığı yere geri dönermiş )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 25 Şubat 2009; 20:33:23 >
  • Foruma 2005 senesinde üye olmuşum o dönemler biraz kullanıyordum daha sonra bir dönem 2006 da kullandım sanırım, o zamandan bu zamana çok değişmiş olduğunu görüyorum o zamanlar bilinçli, otomobil konusunda deneyimli, bilgili, ahlaklı, görmüş geçirmiş insan sayısı şuana göre çok daha fazlaydı muhabbetlerin tadı vardı herkes birbirinden birşeyler öğreniyordu çünkü bilgi aktarımı yapan arkadaşlar fazlaydı şuan forumun geneli bilgi alma amaçlı üyelerden oluşuyor.

Kimseyi kişisel olarak tanımıyorum veya içeriden kimseyle özel bir muhabbetim de yok ki zaten benide kimse tanımıyor, ama eskilerden hatırladıklarım ve keşke hala olsalar diyebileceğim; Fiatci , emre., sedicivalvole, denzel... Belki başkaları da vardır ama isimlerini hatırlamıyorum. Son bir kaç aydır yine takılmaya başladım ama öyle insanlar dolmuş ki çoğu zaman elime tuzu alıp koşasım geliyor bişey yazıcağım varsa veya bilgi vericeksem de vazgeçiyorum çünkü neresinden neyi anlatıcaksın boşu boşuna kolun yorulucak... Zaten 4 senede 300 post atmışım

Koyun sayısı çok artmış bilinçli insan azalınca doğal sonucu olarak. Yorum yapılan konularda bir kaç kişi ne taraftan yorumluyorsa çoğu kişi ordan sövmeye başlıyor...
    Şu marka şu model araba harika işte ben çok memnunum diye her postunda anlatan aksini iddia edenlerin üzerine saldıran adam bakıyorsunuz senede 3000km yol yapmıyor şaka gibi... Birde böylelerinin şakşakçıları var, onlarda şakaların mizahi unsurları oluyorlar.

Sevgili yöneticiler ne yaparlar bilmiyorum ama foruma acilen bilgili, bilinçli, kültürlü insanların kazandırılması gerek.

Ben kendi adıma eskiden aldığım tadı alamıyorum herhalde yakında tekrar forumu kullanmamaya başlayacağım tabi binlerce üyesi olan forumu bağlayan veya etkileyen birşey olmayacak benim eksikliğim kimsenin de ruhu duymayacaktır ama ben bu tür şeyleri genel olarak ele alırım ben değil ama bilinçli bilgili 5-10 kişinin ayrılması forumu ciddi derecede etkileyecektir, bu forum hepimizin ve sevdiğimiz için buradayız umarım düzeltme çalışmaları yapılmaya başlanır.

Tekrar keyifli günler geçirmek dileğiyle

• tanımak,tanınmak tabiki çok hoş bir durum,ancak burada kopleksli olanların bizim gibi az puanlılara tahammül edememesi çok çirkin ,DH ortamındaki yıldızlar bazı kişileri sanki gerçekte o rütbenin sahibi gibi yapıyor ve o rübenin psiko moduna sokuyor,geçte olsa ben buradan belirtmek istedim konu başlığına binaen.açıklamaktada bir sakınca görmüyorum,adam kendinden alt puanlıları takib ediyor ve puanlarınızı yükseltmek içinmi yazıyorsunuz gibi saçmalayabiliyor,ne işine yarayacaksa mümkün olsada puanlarımızı ona verip doyursak(Bobita) yı forumun gizli görevlisimidir nedir anlayamadık,paylaşımcı ve yol gösterici
    hatta araştırıp bilgilendiren DH dostlarına teşkkürler.
  • Puan değilki,siz paylaşım yaptıkca rütbeniz artar,olay budur yani
  • O kadar şey yazdık niye silindi?
  • Rütbe artınca noluyo :D ben onu çözemedim... para pul falan yok işin ucunda millet post kasıyor 2 yıldır üyeyim 140 mesajım flan var.. beni pek tanıdıklarını sanmıyorum.... Bilmediğim konuya mesaj atmam arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

O kadar şey yazdık niye silindi?

Tamamda Ünalcım insan bişeyler eklerde post kasma sebebi ile silinmez... :)
    Bak mesajın burada;
    quote:

Silinme sebebi kısmında post kasma denmiş... Yapılacak bişey yok,işlem yapılmış,neşter vurulmuş bile. Bi dahaki sefere bir kaç cümle ekleyiverde silinmesin mesajın...

quote:

Orijinalden alıntı: Cnr95

Rütbe artınca noluyo :D ben onu çözemedim... para pul falan yok işin ucunda millet post kasıyor 2 yıldır üyeyim 140 mesajım flan var.. beni pek tanıdıklarını sanmıyorum.... Bilmediğim konuya mesaj atmam arkadaşım

Aslında her post sayısına bir kuruş vermeyi planlıyoruz ama henüz bunun için bütce bulamadık.

Acaba üyeliği paralımı yapsak.

Yok ya, olmaz, varsa foruma para bağışlayacak olan arkadaş her posta para verme uygulamasına geçebiliriz.

Şaka bi tarafa bu bölüm çok boş kalmış yahu, birbirinizi tanımıyormusunuz,hani nerde dostluklar,arkadaşlıklar,gırgır şamata...

Bu bölüme bişeyler yazmayan banlanacaktır, ona göre...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Bak mesajın burada;
    quote:

Silinme sebebi kısmında post kasma denmiş... Yapılacak bişey yok,işlem yapılmış,neşter vurulmuş bile. Bi dahaki sefere bir kaç cümle ekleyiverde silinmesin mesajın...

Yahu güzel abim mesaj sayısına etki etmeyen bölümde nasıl post kasabilirim. Post kasmak istesem konu dışına değil direkt olarak genele mesaj atarım bu şekilde. Hangi yönetici ya da akıllı arkadaşım söylemiş bunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak mesajın burada;
    quote:

Yahu güzel abim mesaj sayısına etki etmeyen bölümde nasıl post kasabilirim. Post kasmak istesem konu dışına değil direkt olarak genele mesaj atarım bu şekilde. Hangi yönetici ya da akıllı arkadaşım söylemiş bunu.

Bu konu daha önce otomobil genelde idi, orada iken post kasabilirdiniz. Şu anda dediğin gibi bu bölümde post kasma yok... Yazın yazabildiğiniz kadar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Birde bişi sorucam.İnsanların post kasma amaçları nedir.Çok post'u olana ödül falan vermiyosunuz dime ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Birde bişi sorucam.İnsanların post kasma amaçları nedir.Çok post'u olana ödül falan vermiyosunuz dime ?

Niye kasıyorlar onlara sormak lazım doğrusu
  • Bilgisine en çok güvendiklerim ; daturkishulan, Taner Göde, Ogün®, tralles
    En komik bulduklarım ; jouskun, funkmaster, jeandan typer, atiyba, Polemik, UrbanRacer
    En gizemlileri ; ATTRACTION, drahte 1905,,, burası aklıma geldikçe uzar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.