Şimdi Ara

Birbirlerini Counterlayan Herolar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

karşıma gelen nubşit yi bunu farkedince beni darmadağan etti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 3 Temmuz 2013; 1:37:07 >
  • Adam demis ki janna-amumu gibi ayni takimda ters olanlar......Konuda ki herkes fail

Tebrikler bi siz anlamissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 4 Temmuz 2013; 1:48:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidalee

Adam demis ki janna-amumu gibi ayni takimda ters olanlar......Konuda ki herkes fail

Aslında demek istediğim, farklı takımlarda olup birbirlerine karşı zayıflıkları olan şampiyonları belirtmek istedim.

Mesela A, B'nin counter ı diyelim ultisinden ötürü.(örnek olarak diyorum başka bir skill de olabilir) Ama B'de, A'nın counter ı olsun diğer skilleri yüzünden. Direk counter ihtimali zor ama birbirini yalan eden heroları düşünmek, beyin fırtınası yaratmak istedim. Ama görüyorum ki olay çığrından çıkmış. Direk counterlayan heroları yazanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion Hunter

quote:

Adam demis ki janna-amumu gibi ayni takimda ters olanlar......Konuda ki herkes fail

Aslında demek istediğim, farklı takımlarda olup birbirlerine karşı zayıflıkları olan şampiyonları belirtmek istedim.

Mesela A, B'nin counter ı diyelim ultisinden ötürü.(örnek olarak diyorum başka bir skill de olabilir) Ama B'de, A'nın counter ı olsun diğer skilleri yüzünden. Direk counter ihtimali zor ama birbirini yalan eden heroları düşünmek, beyin fırtınası yaratmak istedim. Ama görüyorum ki olay çığrından çıkmış. Direk counterlayan heroları yazanlar var.

Sayende cogu kisinin foyasi cikti ortaya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion Hunter

quote:

Sayende cogu kisinin foyasi cikti ortaya

Valla, konu kilit zaten lolcounter var diyen olmuş. İbret aldım yemin ediyorum. Ayaklarım yerden kesildi.

• Irelia-Jax en güzel matchuplardan biri bence. İkisi de late game'e doğru daha da güçleniyor. Jax'ın E skilli Irelia W'sundan gelen true damage'i counterlıyor on-hit olduğu için. Irelia da hp'si Jax'tan az ise stunlayarak ya da hp'si az olan bir miniona zıplayarak Jax'ın stunından kurtulabiliyor. Bu yüzden örnek verebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iujnahk

Poppy oyunu counterlıyor

Bi de @khanjui alistar oynuyorsa kendi takimini counterliyor

Zhonya ile nerdeyse her heroyu kantırlarsın kardaş.

Edit : Alıntı yapmicaktım şimdi seni '' aa acaba kim alıntı yapmış ne demiş uff cok merak ediyorum '' durumuna düşürdüysem eğer üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 3 Temmuz 2013; 3:35:21 >

• GP - Nasus
  • Kayle; Zed, Katarina, Fizz, Syndra, Veigar, Ziggs, Darius gibi skill'leriyle burst damage'e sahip olan bütün champ'ların counter'ı

Ayrıca Katarina ve Master Yi'nin mid'teki hard counter'ı Cho'gath.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E R K

jax tüm auto atack üstüne kurulu heroları counterliyor

pantheon gp (pasif op )

elise , vlad , fiz ( çoğu ultiyi )

phanteon la daha dün counterladı beni jax
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Irelia-Jax en güzel matchuplardan biri bence. İkisi de late game'e doğru daha da güçleniyor. Jax'ın E skilli Irelia W'sundan gelen true damage'i counterlıyor on-hit olduğu için. Irelia da hp'si Jax'tan az ise stunlayarak ya da hp'si az olan bir miniona zıplayarak Jax'ın stunından kurtulabiliyor. Bu yüzden örnek verebiliriz

Örnek bir cevap bu. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgagalin

Fiora nın ultisini Talonun ultisi counterlıyo kenks

harbi mi lan ciddi anlamda soruyorum :D
  • www.championselect.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

www.championselect.com

http://www.championselect.net/

Doğrusu bu ve kastettiğim şeyi çok yanlış anlamışsınız. Counterlayan hero değil, birbirlerini counterlayan hero diyorum. Yanı iki heronun bazı nedenlerden ötürü birbirine karşı zayıf olması lazım.

• ayarlardan gölgeleri kapat
  • zed ve fizz olabilir.emin değilim lakin zed ulti attığında fizz o çıbığın üstüne çıkıp damageden sıyrılabilir.fizz ultisini attığında zedde ultisini basabilir ama zedin ultisi fizz ultiyi yer mi emin değilim.
  • yorick - chogth
  • vayne oynuyordum karşı takımın ormancısı jarvan. ne zaman gank a gelip ulti atsa takla ile kaçıyordum üstüne de tazık atınca deli oluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 3 Temmuz 2013; 12:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

qnq mesela fio ulti atınca kha görünmez olursa da ulti duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

quote:

qnq mesela fio ulti atınca kha görünmez olursa da ulti duruyor

bilader saçma mısın nesin?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.