Evet arkadaşlar bugün 425m ' im vardı. İtem basmak istiyordum Bir arkadaşın yardımıyla 80m'e +7 ii aldım ve 1.5gb ye trina aldım. Gittim basmak için . Sonuç : Kırmızı ışık ( Ne olabilirdi ki başka ) Neyse bende kaldı 165m dedim gel fragment alalım Gittim resimdeki kadar fragment aldım ve kırdıgımda ki Sonuç = Shio Tears Hell Blood Geri kalan shell . nightmare vs vs çöp itemler. Bu olay bana şunu öğretti : İtem basmakmış gem veya fragment kırdırtmakmış bana göre değil NOT : Biri çıkıpta demesin bikere de pes edilmez biz kaç kere kırdıkta boş çıktı falan Ben bu tarz en az 5 kere kırdırdım o yüzden o tarz şeyler demezseniz sevinirim
yorum yokmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: keremapak
yorum yokmu ?
yorumsuz
quote:
Orijinalden alıntı: inek möö
quote:
yorum yokmu ?
yorumsuz
aynen
Çok saçma bir şey yapmışsın 1 tane item ile upgrade yapılmaz en az şöyle 3 tane olması lazım bir de yakacaklar bir de sonradan hırs yapmışsın gem filan almışsın oda bonus olmuş :)
Bir item düşme ihtimali yokmuş zaten. Lechery haricindekilerin hepsi çöp.
Ya zaten 30'unda bodruma gidiyorum o para kalsaydı içime otururdu iyi oldu böyle aslında
la o parayı bana versen hayırlı bir iş yapmış olurdum üstümü filan döşerdim en azından gel ben sana gene +7iiyi 80m e satıyım dejavu olursun
quote:
Orijinalden alıntı: iade
la o parayı bana versen hayırlı bir iş yapmış olurdum üstümü filan döşerdim en azından gel ben sana gene +7iiyi 80m e satıyım dejavu olursun
haha bitti para çulsuzum
quote:
quote:
haha bitti para çulsuzum
paran yoksa gözüme gözükme şakaydı sen monster stone bulmaya bak
quote:
quote:
quote:
haha bitti para çulsuzum
paran yoksa gözüme gözükme şakaydı sen monster stone bulmaya bak
Bulamadım lanet olası şeyi ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme