Şimdi Ara

birden fazla burs almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burs başvuruları da yaklaşırken aklıma şu geldi diyelim ki bir kurumdan burs alıyoruz ve başka bi kurum daha çıktı bize burs verecek ama biz ona hiçbiyerden burs almadığımızı söyledik ikisini de kabul edersek öğrenebilirler mi bi şekilde burs aldığımızı
    (ikisinde de başka bir yerden burs almama şartı var diyelim) nasıl öğrenebilirler ki?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birden Fazla Yerden Burs Almak

Eğitim almak pahalı bir süreç olabilir, bu nedenle birden fazla burs almak, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Birden fazla yerden burs almanın mümkün olup olmadığını merak ediyorsanız, cevabımız evettir.

Birçok kuruluş, öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamalarına yardımcı olmak için burslar sunmaktadır. Bu kuruluşlar arasında üniversiteler, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve özel şirketler yer alabilir. Her kuruluşun kendi burs kriterleri vardır, ancak çoğu akademik başarı, mali ihtiyaç ve diğer faktörleri dikkate alır.

Birden fazla yerden burs almak için başvurmak zamanınızı alabilir, ancak buna değer olabilir. Birden fazla burs alırsanız, eğitim masraflarının önemli bir kısmını karşılayabilirsiniz. Ayrıca, birden fazla burs aldığınız anlaşılır. Burs verenler, öğrencilerin maliyetlerini karşılamak için birden fazla kaynağa başvurduklarını bilirler.

Birden fazla yerden burs almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Mümkün olduğunca erken başvurmaya başlayın.
    • Her burs için başvuru talimatlarını dikkatlice okuyun.
    • Güçlü bir başvuru yazın ve bunu profesyonel bir şekilde düzenleyin.
    • Başvurunuzu zamanında gönderin.
    • Burs verenlerle iletişime geçmekten çekinmeyin ve sorularınızı sorun.

Birden fazla yerden burs almak, eğitim maliyetlerini karşılamanın ve hedeflerinize ulaşmanın harika bir yoludur. Zaman ve çaba harcamaya hazırsanız, birden fazla burs kazanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam genel olarak öyle kurumlar KYK tarafından verilen bursu mükerrer olarak görüyor. Yani sen hem KYK hem de kurumdan burs alabilirsin. 2 farklı kurumdan burs alınması etik değil. Durumun çok kötüyse dediğimi yap hem KYK hem de kurumdan burs al.
  • Öğrenemezler kolay kolay ama için rahat eder mi yalan söyleyerek alırsan
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    durumum gerçekten bu kadar kötü olmasa aklımdan bile geçirmem hocam
    hep zaten bu etik yüzünden bu hallerdeyiz sanırım
  • Durumun gerçekten kötüyse hiçbir sorun yok hocam alabilirsin tabi ki
    tek merak ettiğim öğrenirler mi konusu hocam kykyı bi şekilde öğrenirler de vakıf bursunu öğrenemezler herhalde
  • Öğrenemezler hocam nasıl öğrensinler
  • 600 tl gibi paralar veren kurumlara başvur bir de kyk alırsan 1100. Durumum bundan da kötü diyorsan bilemem
    teşekkürler hocam
  • murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    600 tl gibi paralar veren kurum ve kyk çıkarsa yeterli zaten ben 150-200 tl veren kurumları ve kyk cıkmazsa gibi en kötü olasılıkları düşündüm
  • Hocam ihtiyacınız olduğu için bence çıkar forumdaki burs konusunu ve internetteki diğer vakıfları takip edin
  • murphyslaw M kullanıcısına yanıt
    bakalım hocam hayırlısı
  • ogrenemezler hocam, bazi kurumlar kykyi bile kabul etmiyor onlara soylemezsiniz olur biter.

bilkent kapsamli+kyk+vakiftan bursum var
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt

Hocam bir vakıf bana 300 TL bursu almaya hak kazandığımı söyledi ancak hem mezun olduktan sonra bende bir öğrenci okutmak zorundayım yani geri dönüşümlü.

Bir yerden daha onay aldım ancak geri dönüşümlü olan bizim dışımızda kimseden alırsan kesilir diyor.Eger ben söylemezsem öğrenme şansları var mi?

Bir arkadaş e devlet üzerinden burs aldığın vakıflar görülüyor demişti doğru mudur?

• mcyusuf21 kullanıcısına yanıt

Hocam 4 yıl geçmiş durum nedir öğrendiler mi ve bundan sonra öğrenebilirler mi?

• Mertqasd M kullanıcısına yanıt
    Birden fazla yerden burs alan pek çok kişi tanıyorum. Ben zamanında insanların hakkına girmeyelim diye almamıştım ama şu an pişmanım. Alabildiğiniz kadar yerden burs alın hocam gördüğünüz her yere başvurun.
  • Dinen sakıncalı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.