Şimdi Ara

BireBir YGS LYS Hesaplama uygulaması yayında[ANDROID] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ins dogrudur morallendirdi beni
    Fazla hesaplamıyor dımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EBvulves

quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

ındırdım cok ıyı program olmus

Fazla hesaplamıyor dımı

Puan olarak gerçeğe çok yakın (LYS'si geçen seneye yakın) sıralama biraz (çok değil) yüksek gösteriyor sanırım.

Sıralamalar cıkan puanın ve cıkan puanından 5 puan ustu olarak 2 sekılde gosterıyor. siz buyuk olanı dıkkate alın Örn; 23.567-26.445 ise sizin dikkate alacağınız rakam 26.445 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

quote:

Orijinalden alıntı: EBvulves

quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

ındırdım cok ıyı program olmus

Fazla hesaplamıyor dımı

Puan olarak gerçeğe çok yakın (LYS'si geçen seneye yakın) sıralama biraz (çok değil) yüksek gösteriyor sanırım.

Sıralamalar cıkan puanın ve cıkan puanından 5 puan ustu olarak 2 sekılde gosterıyor. siz buyuk olanı dıkkate alın Örn; 23.567-26.445 ise sizin dikkate alacağınız rakam 26.445 olsun.

Alıntıları Göster
    Sadece YGS hesaplayan modülde şu ana kadar 900 sorgu yapılmış. Uygulama markette 225 kere indirilmiş. Günlük yaklaşık 100 civarında aktif kişi kullanıyor ve günlük 400-500 civarı kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dualwarior

Sadece YGS hesaplayan modülde şu ana kadar 900 sorgu yapılmış. Uygulama markette 225 kere indirilmiş. Günlük yaklaşık 100 civarında aktif kişi kullanıyor ve günlük 400-500 civarı kullanılıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar suanda indiremiyorum kendi sebeblerimden dolayı. rica etsem şunu hesaplar mısınız

mat 40 geo 22 kimya 26 biyo 26 fizik 23

ygs tr 32.5 mat 29.25 fen 37.5 sos 11

bu netlerle ham puanım kaç geliyor acaba hayrına hesaplayan olursa cok mutlu olacagım tsk ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

arkadaşlar suanda indiremiyorum kendi sebeblerimden dolayı. rica etsem şunu hesaplar mısınız

bu netlerle ham puanım kaç geliyor acaba hayrına hesaplayan olursa cok mutlu olacagım tsk ederım

Sevap kazanıyım bari.

MF1 : 413
    MF2: 418
    MF3: 414
    MF4: 408
  • quote:

YGS-1 : 410.819
    MF1 = 413 (18270-18739)
    MF2 = 418 (16413-16845)
    MF3 = 414(17301-17725)
    MF4 = 408(20148-20644)

Parantez içi sıralama aralığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

quote:

Sevap kazanıyım bari.

MF1 : 413
    MF2: 418
    MF3: 414
    MF4: 408

Alıntıları Göster
    hacu mf3 ü 420 ye sabitlesene bi kaçar gerekiyor o zaman :-)

• Arkadaşlar telefonum android değil o yüzden bakamıyorum. Ben netleri yazsam bana puanları söyler misiniz? Tm'yim.
    ygs
    türkçe 30.25, mat 10, sosyal 25.50

lys tahmini
    mat 15, geo 0, edebiyat 40, coğrafya 15
    diğer lys tahmini
    mat 20, geo 0, edebiyat 35, coğrafya 18

• oha ya 45 obp 12 bini 16 bin yapiyor yok boyle bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

oha ya 45 obp 12 bini 16 bin yapiyor yok boyle bir sey

Geçen sene aobp uygulandığını dikkate almakta fayda var. Yani o kadar atmayabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

oha ya 45 obp 12 bini 16 bin yapiyor yok boyle bir sey

Geçen sene aobp uygulandığını dikkate almakta fayda var. Yani o kadar atmayabilir.
    Emeğinize sağlık dostlar eyvallah! hepimizden size bin bir Teşekkürler Supremacy ve dualwarior. Yalnız arkadaşlar bir sorum oalcak. Bu sorubak adlı site yaklaşık 20 puan (belki daha bile fazla) eksik hesaplıyor. O modülün gerçeklik payı yok demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

Emeğinize sağlık dostlar eyvallah! hepimizden size bin bir Teşekkürler Supremacy ve dualwarior. Yalnız arkadaşlar bir sorum oalcak. Bu sorubak adlı site yaklaşık 20 puan (belki daha bile fazla) eksik hesaplıyor. O modülün gerçeklik payı yok demi?

TS Puanları için evet bayaği yanlış hesaplıyor sorubak
  • quote:

Hayır yok. Ben de uzun süre bu meseleyle uğraştım. Gerçek ÖSYM sonuçlarıyla kıyaslama yaptığında sözel puanlarının 15-20 puan eksik hesapladığını görürsün zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Hayır yok. Ben de uzun süre bu meseleyle uğraştım. Gerçek ÖSYM sonuçlarıyla kıyaslama yaptığında sözel puanlarının 15-20 puan eksik hesapladığını görürsün zaten.

Alıntıları Göster
    İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim endişelenmiştim baya baya. Bu saatte bu haberi almak güzel oldu. Eyvallah arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen, emeğin ve yardımın için

• Hocam mobilim ve telefonum iOS o yüzden giremiyorum programa da size zahmet mf3 de ham 425 kaç sıralamaya denk geliyor bir bakabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Beam

Hocam mobilim ve telefonum iOS o yüzden giremiyorum programa da size zahmet mf3 de ham 425 kaç sıralamaya denk geliyor bir bakabilir misiniz?

13026
  • Çok işe yaradı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 29 Mayıs 2013; 20:11:03 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar
    Olayın geçmişinden bahsetmek gerekirse:

Daha önce forumda .Supremacy. adlı arkadaşımızın yapmış olduğu excell tabanlı ygs-lys hesaplama modülü vardı ve kendisinin de ifade etmiş olduğu üzere sınava en yakın hesaplayan modüldü. Konudaki resimlerde de olayı ayrıntılı bir şekilde gözler önüne sermiş.
    Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_75048579/f_//tm.htm#75271653

Ben de 2013 YGS kat sayılarını hesaplamıştım ve virgülüne kadar tutuyordu. Tabi ki olmuş bir sınavı hesaplamak daha kolay.
    Hala denemek isteyen varsa:http://nafiz.in/ygs-lys2013/
    Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_75207589/f_//tm.htm#75207589

Daha sonra excell modülünde ikisini birleştirilmişti.

Şimdi ANDROID sürümü çıktı. Modüldekinin aynısı. Ders çalışırken, eğlenirken, dershaneye giderken, okula giderken, yolda gezerken, piknik yaparken ve daha nicelerinde mobil aygıtınız yanınızda olduğu sürece puan hesaplayabilirsiniz.

Hesapla dediğinde LYS puanlarınızın hemen altında o puan türünün -Y harfi eklenmiş halini göreceksiniz. O yerleştirme puanıdır. Yani obp ekli hali.Parantez içlerinde ise geçen seneki yığınsala göre sıralamanız var.
    Böylece 50 obp puanıyla kaç k geri atar falan diye sorma derdine son.

Amma ve lakin küçük bir hususu hatırlatmakta fayda var, geçen sene aobp uygulandığından puanlar bu sene biraz düşebilir. O yüzden diploma puanınızı biraz daha yüksek yazmakta fayda var.(Obp yi 2-3 puan arttıracak şekilde.) Bu durum genelde fen ve anadolu liselerinde geçerli oluyor. Buna dikkat etmekte fayda var.

Basit bir tasarım koydum. Önemli olan işlev olduğundan sade tutmaya önem verdim.

BireBir YGS LYS Hesaplama uygulaması yayında[ANDROID]

Vee link
    BireBir YGS LYS Hesaplama

Tüm android marketlerde. Tükenmeden indirin.

BireBir YGS LYS Hesaplama uygulaması yayında[ANDROID]

Başka bir ufak not: Sınava bu kadar az kala sabahlara kadar uğraşıp hazırladım. Küçük bir reklam ekledim umarım rahatsız etmez.

Kardeş valla süper çok teşekkürler:)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.