Şimdi Ara

Birey Dershanesine Sakın Gitmeyin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Steinway23

quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Tek sorun kitap vermemeleri mi?

Yazdığım gibi. İlgilenmiyorlar. Ödev falan vermiyorlar. Ders anlatimlari iyi sadece. Onda sıkıntı yok. birde dersin ortasinda kitap getirip 2 liraya bunu alabirsiniz. şunu alabilirsiniz diyolar ya çildiriyorum.

Ödev niye versinler kaç yaşında adamsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

Hangi şehir hocam? Bende Birey'e gidiyorum ve şunu rahatlıkla söylebilirim, diğer dershanelere göre çok çok iyi. Türkçe ve Tarih dersi alıyoruz. Föy sistemi en can alıcı kısmı. Not tutmayı hiç sevmem. Yaz kızım mantığıyla ders işleyen dershaneler var. Dersler öğrenmekle değil şekil çizmekle geçiyor onların. EİS yayınlarını ve körfezi verdiler kaliteli kitaplar. Ayrıca rehberlik sistemi iyi çalışıyor ve sürekli ödevlendirip kontrol ediyorlar. Ayrıca yaz boyunca etüt yaptılar hergün. Yazın evde olsam imkanı yok çalışmazdım.

Hocalarında %90'nından menmunum. Hele bir biyoloji öğretmeni var tenefüste bile ders işliyor, en iyi şekilde faydalanmamızı sağlıyor. Derse geç girenleri kapıya sıkıştırıp dövüyor Yani s.. s.. ders dinletiyor.

sizin iyiymis bak. keşke bizimde öyle olsa. Şehri söylemek istemiyorum hocam. :/ Ödev desen yok. Körfez desen yok :D 2009 kitaplari var :D hocalar idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Sizin şube sorunluymuş arayın merkezi söyleyin gerekirse gidin böyle böyle diye anlatın. Birey dershanesi gidipte başka dershanenin kitaplarını dağıtamaz saçmalık ötesi.

hocam bu saatten sonra fazla masrafli olur :( yapacak birşey yok. Sömüreceğim :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.