Bildirim
Birgün size milli piyangodan para çıksa hangi motoru alırsınız?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
bunu alabilmen için milli piyango çıkmasına gerek yokki arkadaşım eğer çalışıyorsan güzel bir birikim yaparakda alabilirsin çünkü fiyatı o kadar abartılcak bir fiyat değil 28,750 Ytl...
piyango çıksa motor alana kadar 407km hız yapan 1001 beygir,7 vites 16 silindir ve 4 turbo bulunan otomobil Bugatti Veyron alırım incelemek istiyorsan buyur link :http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=230002
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 9 Nisan 2007; 0:19:10 >
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ciko_Seko
bunu alabilmen için milli piyango çıkmasına gerek yokki arkadaşım eğer çalışıyorsan güzel bir birikim yaparakda alabilirsin çünkü fiyatı o kadar abartılcak bir fiyat değil 28,750 Ytl...
piyango çıksa motor alana kadar 407km hız yapan 1001 beygir,7 vites 16 silindir ve 4 turbo bulunan otomobil Bugatti Veyron alırım incelemek istiyorsan buyur link :http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=230002
o arabayı para almıyo ama,arabayı almadan önce sürüş testlerinden geçmek lazım
-
piyango çıksada çıkmasada alıcam ben bunu
hayabusa .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayarakMüdahale -- 9 Nisan 2007; 19:47:29 > -
600 cc de : R6
600 cc üstü: Hayabusa
ve bir benzin ofisi -
tabiki cift silindir mobilet
-
cbr1000 -
Tabii ki kawasaki zx10r ninja
-
Bu tartışma uzaaar gider... -
Para Cıksada Cıkmasada Runner 200 Diorum ;) -
hep bi bisikletim olsun istedim.... -
her türlü bi ATV alırdım yekten... gerisi kolay -
pegaso 650 yad bmw 650 gs, kalanıyla da yatırm yapardım -
quote:
Orjinalden alıntı: pisina
hep bi bisikletim olsun istedim....
Bende Olsun İstedim Ama Bu Satten Sonra İstemiom Artık...Kucukken Bisiklet Surmenin Zevki Bam Baska ;) -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X