Şimdi Ara

Biri Bana Araba Bulsun Çıldırıcam! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat295

http://binekarac.vw.com.tr/yeni-golf-fiyat-listesi.aspx

Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Midline Plus 44.200 TL bu aracı kanımca pazarlık yaparak ve tescil masraflarını ödemeyerek 42 bine alırsın gibime geliyor. Ben 30.200 liste fiyatı olan Polo'yu 28.860 a aldım.

Aynen mis gibi sıfır tsi golf daha ne olsun. İkinci el a3le falan uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CausN*

quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Arkadaşlar bugun 2004 model opel astra mı sattım. Amacım model yükseltmekti 6 aydır araba arıyorum bulamıyorum. bütçem 30-42 bin tl maksimum. hatcback tercihim. audi a3 1.6 ambition 4 kapı , seat leon dizel manuel, golf 6 triendline tdı manuel. bunların arasında gidip geliyorum. Biri bi yardımcı olsun lütfen ya. Farklı alternatiflerde olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum

golf 6 comfrtlıne al kardes tsi 122 donanım olarak iyi illa dizel olacak demezsen tabı o fiyatlara 2010/2011 temız bulursun

Onun yakıtı beni ürkütüyor. Yoksa performansıyla beni tatmin ediyor zaten

Arkadaş kusura bakma da yakıtı nasıl korkutuyor 250 beygirlik araç almayacaksın 1.4 motorlu 120 begirli araç sonuçta. 15 litre yakacak hali yok. Neyi korkutuyor? Günde kaç km yol yapacaksın 50 ve üzeri mi?

• yeni astra edition benzinli 41 dizel 49 bin

Biri Bana Araba Bulsun Çıldırıcam!
  • Hocam arkadaşımda, satılık 2011 sedan astra var 111 yıl edition, bayi çıkışı landi renzo lpgli düşünürsen pm at, araç izmirde bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-boyasiz-degisensiz-orjinal-tertemiz-navigasyonlu-f1-vites-120914612/detay/

düşünürsen fiyatta bişeyler yaparız

hocam maşallah araç canavar çok hoşuma gitti nakitim olsa düşünmezdim,hemen notere giderdik. İnşallah iyi bir müşteri çıkar.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-boyasiz-degisensiz-orjinal-tertemiz-navigasyonlu-f1-vites-120914612/detay/

bu ne ya bu kasalar resmen uçtu yazık yzık

• başlığı okuyunca şuna benzettim biri bana karı bulsum abazayım
  • al bir leon sanırım 40 bin civarına malolur temiz güzel bir tane. 5 vitesin tadını çıkar bir de çiplersen tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

al bir leon sanırım 40 bin civarına malolur temiz güzel bir tane. 5 vitesin tadını çıkar bir de çiplersen tadından yenmez.

Var çalıştığım birlikte bir arkadaşım o da herşeyinden memnun fakat arabası 18bin km de baskı balata yedi. Başta kendisi sonra hepimiz çok şaşırdık. tamam bir audi bir bwm olamaz ama seattanda bu kadar basit bir acık beklemezdim
  • quote:

quote:

al bir leon sanırım 40 bin civarına malolur temiz güzel bir tane. 5 vitesin tadını çıkar bir de çiplersen tadından yenmez.

Var çalıştığım birlikte bir arkadaşım o da herşeyinden memnun fakat arabası 18bin km de baskı balata yedi. Başta kendisi sonra hepimiz çok şaşırdık. tamam bir audi bir bwm olamaz ama seattanda bu kadar basit bir acık beklemezdim

Alman aracını biliyorsun. Yine onda kal ve alman arabası al. Audi ilk tercihim benim.
  • quote:

quote:

• sıfır olarak teknolojisi ileriye dönük 10 yıl binilecek mantık göstergesi alınacak otomobil. ötv kalsa alınabilecek bir seviyede gelirse. ya nasip...

Audi A3 e-tron gerçek bir Audi’dir. 0’dan 100 km/s’e 7,6 saniyede ulaşır ve azami hızı 222 km/s’tir. Plug-in hybrid otomobiller konusundaki ECE standardına göre beş kapılı model, 100 km’de ortalama olarak sadece 1,5 litre yakıt tüketir ki bu da kilometrede 35 gram CO2’ye denktir. Elektrikli modda Audi A3 e-tron 130 km/s’lik azami hıza ulaşır ve 50 km azami menzile sahiptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNGN 61

quote:

quote:

Alman aracını biliyorsun. Yine onda kal ve alman arabası al. Audi ilk tercihim benim.

tercihlerim arasında audi başta geliyor onunda piyasada temizi ve manuelini bulmak sıkıntı. Başlıktaki isyanımdan anlamışsındır sende araç bulamamaktan ve bir türlü karar veremememden bıktım

• quote:

Manuel olsaydı olabilirdi aslında

• Uzun süre satmayacağım diyorsan mazda 3 yok satarım diyorsan audi a3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armitron

quote:

hocam maşallah araç canavar çok hoşuma gitti nakitim olsa düşünmezdim,hemen notere giderdik. İnşallah iyi bir müşteri çıkar.

Çok sağolun bırakında canavar gibi olsun kendime bakmıyorum arabama baktığım kadar desem abartmış olmam heralde her gün arayıp 39-40 diye yokluyolar da o paralara vermem

• quote:

quote:

Manuel olsaydı olabilirdi aslında

Nasip kısmet bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

sıfır olarak teknolojisi ileriye dönük 10 yıl binilecek mantık göstergesi alınacak otomobil. ötv kalsa alınabilecek bir seviyede gelirse. ya nasip...

Audi A3 e-tron gerçek bir Audi’dir. 0’dan 100 km/s’e 7,6 saniyede ulaşır ve azami hızı 222 km/s’tir. Plug-in hybrid otomobiller konusundaki ECE standardına göre beş kapılı model, 100 km’de ortalama olarak sadece 1,5 litre yakıt tüketir ki bu da kilometrede 35 gram CO2’ye denktir. Elektrikli modda Audi A3 e-tron 130 km/s’lik azami hıza ulaşır ve 50 km azami menzile sahiptir.

O kadar gücüm yetse bir an düşünmücemde malesefff

• Arkadaşlar şunu anlamamız lazım.
    Gerçekten iyi kullanılmış araç bulmak zor. Niye zor şöyle: Bir kere piyasası olan kolay satılan aracı binen şahis, aracı öylesine kullanıyor, bakımını zamanında yapmıyor ayrıca satacağım düşüncesiyle de ileride masraf açabileceğini düşündüğü şeylerin bakımını yapmıyor. Ondan sonra da satıyor.
  • @
    [center][/center][DHTUBE=]
    quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.