Şimdi Ara

Biri bana bunu açıklasın. Yeter artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tiplerin bir amacı yok zaten amaçları oyuna girip klavyeden milletin anasına bacısına sövmek sonrada kendilerine ben adamım yhaa derler.
  • oha hahahaha bu amumu geçenlerde benım oyunuma da geldi yemın ederim daha dün lolking'den maçlarımdakı tiplerin isimlerine bakarken hatırladım Kendisinin çok iyi olduğunu zannedip milleti aşağılıyordu bunun de pre'si vardı yanında, beyınsız veletin teki.

ayrıca, farm op, hep afk yoksa çilingir olacaksınız diye hadsizlere seslenıyorum bu kadar kompleksli olup sidik yarıştırmayın be kardeşim. Küfür kıyametin arasında adam farm yapıp inanıp oyun mu taşıyacak 2 kişi ile azıcık realist olunca gözünüzü seveyım ya şu saçma düşünceleri kendinize saklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apakk -- 3 Haziran 2014; 15:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

farm op :D:D:D

Ne farmı yapsın adam şu oyunda. Görende her 20 dakikada 230 farm yapıyorsun sanacak.

evet velkozla yapıyorum 10da 110 20 de 200 ü geçiyor

3 vs 5 10 dk'da 110, 20 dk'da 200 farm yaparsın eminim.
  • Ben hiçbir zaman çilingir olurum da demedim çok iyi bir oyuncuyum da demedim.
    Sadece oyundan zevk almıyorum dedim. Sonuçta bir oyun bu, zevk almak için oynanır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.