Şimdi Ara

Biri bana yardım edebilir mi?(Özgüven vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam bir ergen konusu olduğunun farkındayım fakat bunu sizinle paylaşmaktan başka çare kalmadı.
    Arkadaşlar ben okulda, sokakta, dershanede yani hayatımın geçtiği ortamlarda genellikle dalga geçilen, etkisiz faktör oluyorum. Arkadaşlarımı suçlamak istemiyorum ama belki de bu durum benim değişik arkadaş seçimimden de kaynaklandığını düşünüyorum.
    Benim 3-4 tane arkadaşım var zaten. 1.'si hayatta canlı olarak gördüğüm en değişik insan nasıl yani diyeceksiniz, başladığı zaman 30-40 tane barfiks ve şınav çeken, şu zamana kadar bilek güreşinde 1 kere yenildiğini gördüğüm, böyle tabiri caizse baklavalı, kas yumağı bir insan. Ha bir de espritüel falan ama en iyi arkadaşım, kızların sevgilisi, erkeklerin hayranı olduğu bir insandır. 2.'si zeki bir arkadaşım bilgisayar, televizyon bağımlısı fakat sınavlardan 500 falan alan bir insan. 3.'sü aslında o da zeki fakat asıl mesele tam benim gibi bir araba meraklısı ve benden farklı olarak arabaları benim gibi internetten bakarak değil dayılarının arabalarına binerek galeri galeri dolaşarak inceliyor. Beni de az ezmiyor değil hani(biz de memur çocuğuyuz napalım?). Durum aslında bundan ibaret. Sınıfta genelde gülünen, pek sevilmeyen, dalga geçilen bir insanım. Babam da bu duruma çok kızıyor. Oğlum biraz dik dur falan diyor bu da beni daha çok üzüyor. Ama farkındayım omuzlarım düşük falan geziyorum bir kaç gün böyle dük durarak gezmeye çalıştım bu sefer de ne o olum gibi tepkiler verdi insanlar. Çok korkuyorum bu durum ilerde benim hayatımı da etkileyebileceğini düşünüyorum. Bu sene ALS(Askeri Lise Sınavı)'ye gireceğim. Bursa Işıklar Askeri Hava Lisesi'ne gitmek istiyorum. Orada okuyan biriyle tanıştım özgüven önemli bunların hepsini anlıyorlar mülakatta falan dedi. Tam bir çöküntüdeyim. Lütfen bana birkaç öneri verin. Kitap falan da olur her türlü okurum.
    Arkadaşlar belki de bu özgüven eksikliğim belki de vücudumdan kaynaklanıyordur. Ne de olsa normal bir insanla dolaşmıyorum . Boyum 1.72 kilom 49. Sırf bu durum yüzünden belim, kolum gibi şeylerin ölçülerini aldım. Belim 74 cm Göğsüm 72, Kolum 21 cm. 1-2 şınav bir de başta hiç çekemediğim halde şimdi arttırdığım 4 barfiksim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McPirincTanesi -- 15 Mart 2013; 21:00:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.