Şimdi Ara

Biri bana yol göstersin/Tm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bu sene ikinci senemdi. Geçen sene neden olmadı dersen ygsm çok çok kötü geldi ve sonra bıraktım lys falan çalışmadım. Ygs yi de hep fen yüzünden kaybettim. 2012 yılındaki paragraf sorularının namını duymuşsundur çoğu arkadaşım yetiştiremedi o sınavı. Ben de yetiştiremedim fakat benim daha da batırmamın sebebi fen çözcem diye kendimi kasmaktı. Tek bir fen sorusu bile göremedim ama sınavda nasıl bir psikolojiye girdiysem son 10 dk bile hala belki yetişir fene bakarım derdindeydim. Çünkü hep fene odaklanmıştım diğer dersleri herkes yapıyor tmcileri fenle geçerim diye düşünmüştüm. Bu sene ygs adına çok farklı bir çalışma yapmadım ama sonuç çok fark etti. Bu sene sınavda 15. fen sorusuna geldiğimde 20 dk falan vardı ve dedim ki bi karar vermen gerekiyor ya feni bitirirsin ya da dönüp diğer derslerdeki boşlarına bakarsın. Feni bırakıp boşlarımı halletmiştim ve iyi ki de öyle yapmışım. Geçen sene fen de çalışmıştım ama bu sene hiç çalışmadım ve hiç de pişman değilim. Sonucum çok mükemmel değil tabii ama bana yetti. Ama tabii ki fen yapmak büyük avantaj sağlıyor sana çalışma diyemem ama bence çok kasma yani feni çok çok iyi yapayım diye uğraşma diğer dersleri hallet. ama yüksek hedefler için tabii ki fen yapmak gerekiyor tmde sistem böyle bu da bir gerçek.

• Ben bireyden çalışıyordum. Fakat benimki öss :) 9. sınıfta almıştım eski ama çok iyi bir kitap. Bireyin yeni basımları nasıldır tam bilmiyorum ama onlar da hemen hemen aynıdır herhalde.
  • Sayısaldan geçtiğim için feni daha rahat hallederim heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.