Valla kendiniz bilmezin biri bir gün KASTALİA diyemedi KESTENYA dedi adım öyle kaldı dalga konusu :) ama yazdıklarımı okursan sende beni tanırsın
quote:
Orjinalden alıntı: kastalia
Valla kendiniz bilmezin biri bir gün KASTALİA diyemedi KESTENYA dedi adım öyle kaldı dalga konusu :) ama yazdıklarımı okursan sende beni tanırsın
tanışıcaz güzelim bu daha ilk gün sende beni tanırsın tanışır kaynaşırız yuvarlanıp gideriz
quote:
Orjinalden alıntı: fstk_mrl
merhaba şehmeran bende burda yeni sayılırım ama kimse beni de farketmiyo kardeşim..herkesin bi ortamı olmuş artık acaba bende mi bi topic açsam:)) neyse ben herkesi uzaktan seyretmeye razı oluyum artık:(
aç tabi yoksa kimse faretmiyo. üyesi çok fazla olduğu için heralde
Başlığı deiştir sen şahmeran yaz altına "her kez bir gun 15 dakika meşhur olur diye"
şahmeran sen benim farkımdamısın¿
rahat bırakın kızı.o benım
Okul çıkışlarında gibi chat ortamı yaratmayın....açın irc'yi açın kanal takılın....
aman ya neyse zaten bende niye cevap yetiştiriyorsam biz dedik hoşgeldin beş gettin falan diye daha fakat millet cinsiyete göre evsahipliği yapmaya başladı nedense
FunKsTaR gel sende uzak durma takıl bize irc mirc hikaye
ayıp edıosun ıronmaster.bız burda geyık yapıoruz olmuo ama..
Tamam dostum ya boşgeçin ya hayırda ondan sonra birisiyle bir konuda konuşacak oluyorsun damam ak kardeş diyorsun aaa ben kızım ama diyor iyide banane git derdine yan o zaman diyorum bende geyik oldugunu anlamıyor lar bazen o bakımdan aman neyse ya banane
Söz verdim bi kez seni sevmeye;her sabah gün doguşunda..gecenin karanlıgında..rüzgarın her esişinde..baharın gelişinde..bir serçe kondugunda pencereme,seni hatırlamaya..söz verdim bir kez seni sevmeye;ilk yagmur düştüğünde ekinlere..bir tırtıl kelebege dönüştügünde..yazın sıcagında..ve..kışın ayazında..bir balık takıldıgında,balıkçının oltasına..seni hatırlamaya..söz verdim bir kez seni sevmeye;sözümden dönmeyi de YEDİREMEM KENDİME
bu laf lar kime zogel hayırdır. birini eskittin şimdi yeni mi buldun
Salih bı daha onun hakkında yorum yaparken 3 kere dusun.anlasılan ıkı kere dusunmen pek bısı degıstırmıo..Farkındasın heralde ne kadar hassas bı konuda konustugunun