sşimi adam onlıne deıl kcs olarak cekmedim böle anlamsız bilgisiz olacağınız bilmiyordum yazık size kcs sini de cekerım ss i ben cekmedım velet cektı printscreen yapmıs ne bilisn kcs yi
quote:
Orjinalden alıntı: Dark__Badmad
sşimi adam onlıne deıl kcs olarak cekmedim böle anlamsız bilgisiz olacağınız bilmiyordum yazık size kcs sini de cekerım ss i ben cekmedım velet cektı printscreen yapmıs ne bilisn kcs yi
ozaman doğruluk payına sen bile emin olmadan gözlerinle şahit olmadan topic açma kendin dion başka biri print screen yapmış diye
enteresan
quote:
Orjinalden alıntı: Eldvin
Yaw bi dikkat edin ps neden derseniz rebirthable yazacagına ribirthable yazıo amatör hatası
senin yanlışın var orda doğru yazıyor. sen yanış biliyon
tam yazılısı bılmıorum ama +7 ib deki yazılım doğru ing öğrtmenimiz git +7 rib.... her neyse basılmamıs ıtem bulabılırsen bak gör
umarım dediğin doğrudur bnmki yanlıştır isteğim bu
aman kankam oyundan anlamayan bazı davarlar ps der bence pss böhüüüüüüüüüü
fragment rageden cıkıor o item
ribirth i açıkla sen hakaret etme davar ne demek ya -15 yasında cocuklar topic acarsa olacagı bu yazdıgın cümlede hayır yok böhüüü nedemek ya senın aklını alırım ben sen kımsın cahil ! sen kısa pantolon la dolasırken ben cz de spıke town yapıyordum pehhh
ribirth i açıkla sen hakaret etme davar ne demek ya -15 yasında cocuklar topic acarsa olacagı bu yazdıgın cümlede hayır yok böhüüü nedemek ya senın aklını alırım ben sen kımsın cahil ! sen kısa pantolon la dolasırken ben cz de spıke town yapıyordum pehhh
Ben de kız kesiyordum abey
nese ben cıkıyorum yarın felan gelırım tekrar tatil nasılsa
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Ben de kız kesiyordum abey
nese ben cıkıyorum yarın felan gelırım tekrar tatil nasılsa
Hadi eyvallah.
çok garip
Alın bakın ribirth mi rebirth mi ? Olamaz mı yani imkansız bişeymi bu itemin olması siz bu itemi o görünce o kadar şaşırdıysanız bırakın bu oyunu daha farklı şeyler görünce kalp krizi falan geçirirsiniz http://img246.imageshack.us/my.php?image=asdasdsadasdasdyx1.jpg
PS değil
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
PS değil
/>
sen şimdi oraya koydun ss yi ama bellı siz koxptasınız utanmıonuz mu baskalarının haklarını yemeyehayret bişi ya