Şimdi Ara

BİRİ ÖĞRENCİSİN BİRİ ASKERSİN DİYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok karışık bir durumum var beni biri bilgilendirirse çok sevinirim..
    88 doğumluyum..ben geçen sene aöf kayıt olmuştum ama hiç okumadım..tecil de etmedim..yalnız okula kayıt olduğum için otomatikman tecilli olmuşum..acemi birliğimi öğrenmek için kütüğüm ardahanı aradım..şubem kasımda 4 tertip yolluyor..listede ismimin olmadığını ve öğrenci gözüktüğümü söylediler..gebze de oturuyorum burdaki askerlik şubesine gittim etimesgut zırhlı birliklere düştüğümü söylediler hatta adam pc den bilgilerimi girdi kendi gözümle gördüm..
    biri öğrencisin biri askersin diyor bundan birşey anlayan varsa lütfen yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sand_Storm -- 15 Kasım 2008; 20:56:55 >

• ardahan yanılmıştır o zaman başka bir askerlik şubesine daha sor ona göre hareket et ama etimesgut çıkıyorsa bilgisayarda doğrudur hayırlı olsun
  • şubete gitmişssen en yetkili ağız orasıdır.burda kim ne söylerse söylesin bos olur
  • askersin ayrıca 1.1.2 ye düşersen selam söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: refqref

askersin ayrıca 1.1.2 ye düşersen selam söyle

kardeş askersin diyorsun tamam sınıfım belli etimesgut zırhlı birlikler..ama öğrenci gözüktüğüm için sülüs evraklarını alamıycağımı ve askere alınmam için dilekçe yazmam gerektiğini söylediler (bu bahsettiğim erken sevk dilekçesi değil başka bir dilekçe)
    bakalım yarın şubeye gidicem ne olacak çok merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sand_Storm -- 16 Kasım 2008; 19:34:13 >
  • yav arkadaşlar sülüsü alamıyom şimdi ben tecil bozdurup gitsem hangi tertipe atarlar?bi de tecil bozdurduğumda düştüğüm birlik değişmez dimi?bilenler varsa yardım etsin şubedekilerin hepsi barut gibi insan soru sormaya korkuyor yaff
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.