Şimdi Ara

BİRİ SABRİ'Yİ DURDURSUN......... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nikolas39

Çok merak ediyom Fatih Terim euro2008'de Sabri'yimi oynatacak yoksa Gökhan Gönül'ümü...??

hocam bu da sorumu tabi ki GG forever
    Ama sorunu biraz kıskandırma amaçlı sordugunu sezinliyorum eger oyle bırsey varsa bizim sarbiyi uzerinize salarız haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren1991

arkadaşlar bi galatasaraylı olarak resmen utanıyorum bu adamdan.bence bir an once futbolu bırakmalı ,olmadı en azından gsden ayrılmalı.teknik kapasiteyi falan geçtim bu adamda futbol ahlakı denen şey kalmamış.durduk yere penaltı falan yapıyo yeter artık. bu adam yuzunden galibiyetimize leke suruluyo

Durduk yere adamı ittirip penaltı yapınca ahlaksız mı olmuş oluyor adam? Hayatında hiç mi aptalca penaltı yapan adam görmedin mi sen? Onlarca kişi kendisini yere atıyor penaltı yaptırmak için, elle gol atıyorlar takımları kazansın diye. Penaltı yapanın mı futbol ahlakı olmuyor?.. Ben kendisinden hala bir şeyler bekliyorum. Adamı Galatasaray alt yapısında yıllarca orta sahanın sağında ve ortasında defansif değil hücuma yönelik olarak oynatıp eğiteceksin, hatta oyun kurucu olarak bile deneyeceksin, sonra iyi oynayamadığını bile bile sırf biraz hızlı koşabiliyor diye defansta oynatacaksın, elalemle didişmesine laf edeceksin... Sen kendi kendine utan dur ama fazla abartma...

• Bir arkadaşın dediği gibi
    "Gitsede kuşlar rahat etse"
  • inanaılır gibi değil anakaraspor maçında çıplak gözle izledim saçımı yoldum resmen adi herif koşmuyor bile eskiden bi koşması vardı şimdi o bile yok ayrıca gençlerbirliği maçının son dklarında bizim kaleye atak var adam hala orta sahada iyice tepkiler büyüyor zapriye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.