Şimdi Ara

biri şu parayı nasıl kazandıklarını sölesin yawww

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya abiler kardeşler hani şu paradan bol şeyi olmayan çarlar bunları nasıl kazanıonuz ,

bizede söyleyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thank

• 60 LvL olup iyi drop veren canavarları kesiyolar düşen dropu satıyolar sonra o sermayeyle ucuza mal alıp pahalıya satıyolar parada coşuyo
  • PEKİ LWL 56 LWL POT PARASI OLMAYAN BİRİ NE YAPIYO
  • İMzamı oku
  • walla dupe yada real parayla sanal para alıyolar yani gß yada item alıolar ytl ile böle dandik bi oyun işte bıraktım ztan:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn

quote:

Orjinalden alıntı: Komnator

o da babayı alıyo

şikayet edildi

şikayet eilcek bşi yok bence

• 3 Ytl ye 100 m oyun parası verenler var. Yani 30 ytl ye 1 milyar paran. 60 ytl ye 2 milyar.120 ytl ye 4 milyar. artık ne kadar devam edersen
  • küçük boss ve ft paranın kaynağı bunlar
  • hepinizinkisi yanlış
    ben 4 günde 500 m ib+3 +9 dex takı yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cambaz15

hepinizinkisi yanlış

Niye yanlışmış sen 4 günde nasıl yaptın anlat bizde yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: cambaz15

hepinizinkisi yanlış

Afferim sana.Hatta bende 2 günde +21 shell'den 8 tane yaptım 200 ile 250 arası gb yaptım.

• valla item için bence 60 priest olman lazım heal felan pot satarsın ve de boss ararsın felan ama warior isen geceleri 1-2-3e bakıpp boss ararsın buldunmu kesicen hele bide unique takı felan çıkarsa yaşadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: spider-man

ya abiler kardeşler hani şu paradan bol şeyi olmayan çarlar bunları nasıl kazanıonuz ,

bizede söyleyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thank

herseyı takıp olan olayı ve ilerıyı olacakları dusun ona göre davran mesela su görevlerden cıkan itemler örnek +5 claver o göreve sureklı gır görevi yap ve sat sabırla olcak işler bunlar. paran yoksa böle sermayesı olmayan işler pesınde kos git abyss sat yada kekurı rıng dusur

• okudum
    İmzanız kural dışıdır. diyo
    quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

İMzamı oku
  • hiç gerek yok git moradonda gavoltlara çıkan gavolt vignin 10 k 10* -x1000=100000000
  • walla oynu delikanlı oynuyosan 1-2 senede iyi para kasarsın ama serefsiz ve adilik yaprak oynarsan baska tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultramanyak

hiç gerek yok git moradonda gavoltlara çıkan gavolt vignin 10 k 10* -x1000=100000000

bu nassı işlem yaw hiç bişi anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.