ya abiler kardeşler hani şu paradan bol şeyi olmayan çarlar bunları nasıl kazanıonuz ,
bizede söyleyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thank
60 LvL olup iyi drop veren canavarları kesiyolar düşen dropu satıyolar sonra o sermayeyle ucuza mal alıp pahalıya satıyolar parada coşuyo
PEKİ LWL 56 LWL POT PARASI OLMAYAN BİRİ NE YAPIYO
İMzamı oku
walla dupe yada real parayla sanal para alıyolar yani gß yada item alıolar ytl ile böle dandik bi oyun işte bıraktım ztan:D
quote:
Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn
quote:
Orjinalden alıntı: Komnator
o da babayı alıyo
şikayet edildi
şikayet eilcek bşi yok bence
3 Ytl ye 100 m oyun parası verenler var. Yani 30 ytl ye 1 milyar paran. 60 ytl ye 2 milyar.120 ytl ye 4 milyar. artık ne kadar devam edersen
küçük boss ve ft paranın kaynağı bunlar
hepinizinkisi yanlış ben 4 günde 500 m ib+3 +9 dex takı yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: cambaz15
Niye yanlışmış sen 4 günde nasıl yaptın anlat bizde yapalım
quote:
Orjinalden alıntı: cambaz15
Afferim sana.Hatta bende 2 günde +21 shell'den 8 tane yaptım 200 ile 250 arası gb yaptım.
valla item için bence 60 priest olman lazım heal felan pot satarsın ve de boss ararsın felan ama warior isen geceleri 1-2-3e bakıpp boss ararsın buldunmu kesicen hele bide unique takı felan çıkarsa yaşadın
quote:
Orjinalden alıntı: spider-man
ya abiler kardeşler hani şu paradan bol şeyi olmayan çarlar bunları nasıl kazanıonuz ,
bizede söyleyin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thank
herseyı takıp olan olayı ve ilerıyı olacakları dusun ona göre davran mesela su görevlerden cıkan itemler örnek +5 claver o göreve sureklı gır görevi yap ve sat sabırla olcak işler bunlar. paran yoksa böle sermayesı olmayan işler pesınde kos git abyss sat yada kekurı rıng dusur
okudum İmzanız kural dışıdır. diyo
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
İMzamı oku
hiç gerek yok git moradonda gavoltlara çıkan gavolt vignin 10 k 10* -x1000=100000000
walla oynu delikanlı oynuyosan 1-2 senede iyi para kasarsın ama serefsiz ve adilik yaprak oynarsan baska tabi
quote:
Orjinalden alıntı: ultramanyak
hiç gerek yok git moradonda gavoltlara çıkan gavolt vignin 10 k 10* -x1000=100000000
bu nassı işlem yaw hiç bişi anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme