Beyler benim bi pc war ekran kartı 128 ram 756 bu pc le pek oyun oynanmıyo bana oynayabilecegim oyunlar soylermisiniz??İnternet olması sorun degil.
Şaka mısın ?
Kaldır camdan at.
abi birazda olsa işe yarıyo oyle deme
Mario
Mario'nun her versionunu sıfırlattım la bıktım artık
max payne 1-2 gta san andreas oynarsın sanırsam ama işlemci belirtmemişsin. belki combat arms half life oynarsın minecraft oynarsın Knight online oynarsın. BF 1942 belki oynarsın bilmiyorum. BF heroes büyük ihtmalle oynatır.
aklıma gelmıyor daha
NFS U 2 oynarsın most wanted belki oynarsın NFS: U 1 de oynarsın.
CS oynarsın.
hmmm Driver 2 oyna
Gta 3 vice city felan oynayabılırsın.
başka gelmıyor birde delta force black hawk down oynarsın gelen aklıma bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: crazymania56
max payne 1-2 gta san andreas oynarsın sanırsam ama işlemci belirtmemişsin. belki combat arms half life oynarsın minecraft oynarsın Knight online oynarsın. BF 1942 belki oynarsın bilmiyorum. BF heroes büyük ihtmalle oynatır.
aklıma gelmıyor daha
NFS U 2 oynarsın most wanted belki oynarsın NFS: U 1 de oynarsın.
CS oynarsın.
hmmm Driver 2 oyna
Gta 3 vice city felan oynayabılırsın.
başka gelmıyor birde delta force black hawk down oynarsın gelen aklıma bunlar.
Cok saol dediklerinin cogunu oynadım GTA san la Most wanted'ı oynayabiliyomrum ama bf heroes le mine craft oynamadım hic ama en yakın zamanda denerim
modern warfare 3
Battlefield 3
quote:
Orijinalden alıntı: RaigorStone
Beyler benim bi pc war ekran kartı 128 ram 756 bu pc le pek oyun oynanmıyo bana oynayabilecegim oyunlar soylermisiniz??İnternet olması sorun degil.
Modern warfare 3 Battlefield3 metro 2033 gta4 skyrim
bunları full çözünürlükte açmayı dene sonra zaten istemesende yeni bir bilgisayar almak zorunda kalacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: AlcnYvZ
quote:
Orijinalden alıntı: RaigorStone
Modern warfare 3 Battlefield3 metro 2033 gta4 skyrim
bunları full çözünürlükte açmayı dene sonra zaten istemesende yeni bir bilgisayar almak zorunda kalacaksın
olacakları tahmin ediyorum
telefonum daha hızlı:D
quote:
Orijinalden alıntı: kynenn
telefonum daha hızlı:D
Bi kere benim pc emektar her alanda ezer ailecek mayın tarlası oynuyoruz tık kasma yok
pac man
quote:
Orijinalden alıntı: icon
pac man
bak onu denemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme